#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 00 u
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Park4You Eindhoven Airport

Park4You is een van de aanbieders van parkeren met een valetdienst op Eindhoven Airport. Dat houdt in dat u zelf naar de luchthaven rijdt en u daar de auto overhandigt aan een chauffeur van het parkeerbedrijf Park4You. Deze zal uw auto vervolgens voor u gaan parkeren, zodat u zich vanaf dat moment volledig op uw verdere reis kunt richten. Deze parking Eindhoven Airport biedt tegen een meerprijs ook overdekt parkeren aan. Verder gaat het om een van asfalt en camerabewaking voorzien, omheind en verlicht terrein. Ook is er eventueel starthulp voor uw wagen beschikbaar.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE, Eindhoven, Nederland
Adres parkeerplaats Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park4You bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park4You
Park4You wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-01-2020 "Prima service, zeer vriendelijk en professioneel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valetparkeren bij Park4You Valet Eindhoven: hoe werkt dat?

De dag waarop uw reservatie aanvangt rijdt u naar het adres van Park4You luchthaven Eindhoven, Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE, Eindhoven, op 100 meter afstand van de luchthaven. In tegenstelling tot andere valetdiensten hoeft u Park4You vooraf niet te bellen, omdat er altijd een medewerker op de afleverplek aanwezig is. Nadat u uw auto inclusief autosleutels aan een medewerker van het bedrijf hebt overhandigd, loopt u met uw bagage 100 meter naar de vertrekhallen. Daar vervolgt u uw reis zoals u dat anders ook zou doen.

Bij terugkomst loopt u weer terug naar de plaats waar u uw wagen hebt afgeleverd. Daar zal uw auto op de afgesproken tijd voor u klaarstaan. Al deze informatie staat nog eens vermeld op de reservatiebevestiging die u na het boeken per e-mail van ons ontvangt.

Uw mening telt: beoordeel Park4You Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park4You op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b