Frankfurt Airport parking

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Frankfurt am Main Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Frankfurt am Main Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Als u gaat vliegen vanaf Frankfurt am Main Airport in Duitsland, dan is de kans groot dat u daar ook een parking nodig heeft voor uw wagen. Door de ligging nabij de Belgische grens is het een prima optie en kan het u best eens wat geld schelen voor vliegtickets. Ook het parkeren kan zeer voordelig, waardoor u nooit teveel geld kwijt bent. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een parking Frankfurt Airport. 

Wilt u direct parkings vergelijken voor uw reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en de tijd dat u verwacht aan te komen op de parking óf denkt klaar te staan voor valetservice. De tijd van terugkomst vult u de tijd in dat u verwacht uw bagage te hebben en klaar te staan voor de shuttlebus of voor uw auto bij de luchthaven indien u kiest voor valetservice. Klik op zoeken en wij laten u alle beschikbare parkeeraanbieders zien.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden Frankfurt Am Main Airport

Wanneer u kijkt naar de beschikbare parkeeraanbieders, ziet u dat er twee parkeervormen zijn waar u uit kunt kiezen. Dit zijn shuttleservice en valetservice. We leggen u graag uit wat deze vormen precies inhouden. Bij shuttleservice wordt u na het parkeren met de shuttlebus naar de luchthaven toe gereden met uw bagage. Daar stapt u uit bij de terminal en kunt u zo naar binnen lopen. Bij terugkomst neemt u na het in ontvangst nemen van uw bagage telefonisch contact op met de parking. Zij sturen weer een shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen en naar uw auto te brengen.

Kiest u voor valetservice, dan rijdt u direct naar de luchthaven toe met uw wagen. U neemt 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parking. Zij zorgen er dan voor dat er een chauffeur voor u klaarstaat bij de terminal. Daar aangekomen neemt de ervaren chauffeur uw auto over en volgt er een korte voertuiginspectie. Daarna wordt uw auto geparkeerd en loopt u met uw bagage de terminal in. Bij terugkomst neemt u, na het in ontvangst nemen van uw bagage, telefonisch contact op met de parking. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de terminal toe. Er volgt weer een kleine voertuiginspectie en daarna ontvangt u uw autosleutels terug en kunt u uw weg vervolgen.

Als u kiest voor een parking Airport Frankfurt, dan kiest u voor een zeer goed beoordeelde parking. Veel parkings scoren zelfs hoger dan een 9 gemiddeld. Bent u benieuwd naar de meest voordelige opties? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Airport

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Frankfurt Airport parking met shuttleservice

Shuttle parking Frankfurt AirportParkeren Frankfurt am Main Airport kan dus met shuttleservice. Er is een groot aanbod aan parkeeraanbieders, waardoor er altijd wel een goede parking voor u bij zit. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen autosleutels meenemen op reis of wilt u overdekt parkeren? Filter hier dan op en maak zo de juiste keuze voor u.

Parken & Shuttle

Parken & Shuttle Frankfurt am Main AirportEen parking voor een voordelige prijs maar met sleutelbehoud vindt u bij Parken & Shuttle. Hier parkeert u op 10 minuten reisafstand van de luchthaven en kunt u 24 uur per dag terecht voor parkeren. U kunt uw elektrische auto opladen tegen meerprijs of zelfs uw auto laten wassen tegen meerprijs. Het parkeerterrein is afgesloten met een slagboom en voorzien van camerabewaking.

Bekijk nu →

 

Mein Flughafenparkplatz P1

Logo Mein Flughafenparkplatz P1 Frankfurt AirportBij Mein Flughafenparkplatz P1 parkeert u op een zeer complete parking met diverse opties. U kunt hier terecht tussen 06:00 en 00:00 en is daardoor niet geschikt voor nachtvluchten. De shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de luchthaven toe. U kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis en het is mogelijk om tegen meerprijs uw elektrische auto op te laden en uw auto te laten wassen. Beide services zijn te boeken bij de parking zelf.

Bekijk nu →

 

Mein Flughafenparkplatz P2

Mein Flughafenparkplatz P2 Frankfurt AirportNet als bovenstaande parking kunt u ook bij Mein Flughafenparkplatz P2 uw autosleutels meenemen op reis. Hier is het mogelijk om tegen meerprijs overdekt te parkeren. De shuttlebus brengt u in 13 minuten naar de luchthaven toe. De openingstijden zijn tevens van 06:00 tot 00:00 en is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden en uw auto te laten wassen. Beide tegen meeprijs en enkel te boeken bij de parking zelf. 

Bekijk nu →

 

Frankfurt Airport Parking

Frankfurt Airport ParkingStandaard overdekt parkeren doet u bij Frankfurt Airport Parking. De shuttlebus brengt u in 15 minuten naar de luchthaven toe na het parrkeren. Een groot voordeel is dat deze parking 24 uur per dag geopend is, waardoor u ook ’s nachts gebruik kunt maken van de shuttleservice. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis en het is mogelijk om tegen meerprijs uw auto te laten wassen.

Bekijk nu →

 

Frapark Airport

Frapark AirportBij Frapark Airport kunt u 24 uur per dag terecht om uw auto te parkeren. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis en brengt de shuttlebus u in 12 minuten naar de luchthaven toe. Er is 24-uursbewaking aanwezig om uw auto in de gaten te houden en het terrein is verlicht en omheind. U wordt ook geholpen met uw bagage.

Bekijk nu →

 

Aeropark Service

Aeropark Service Frankfurt AirportOverdekt parkeren is ook mogelijk bij Aeropark Service. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 12 minuten naar de luchthaven toe. Goed om te weten is dat de openingstijden 06:00 – 00:00 zijn en dat het dus niet mogelijk is om ’s nachts gebruik te maken van de shuttleservice. U wordt geholpen met uw bagage en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

Bekijk nu →

 

MyWoMo Parking

MyWoMo Parking Frankfurt AirportMet veel service mogelijkheden parkeren doet u bij MyWoMo Parking. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen op reis en brengt de shuttlebus u in 12 minuten naar de luchthaven toe. Het is mogelijk om de gehele dag en nacht gebruik te maken van de parking en de shuttleservice. Het is tegen meerprijs mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Dit is te reserveren bij de parking zelf.

Bekijk nu →

 

PT-Planet Park Terminal

PT-Planet Park Terminal Frankfurt AirportDe laatste shuttle parking in dit overzicht is PT-Planet Park Terminal. De shuttlebus brengt u in 16 minuten naar de luchthaven toe, waarbij u na het parkeren uw eigen autosleutels mee mag nemen. U kunt er 24 uur per dag terecht en het is tegen meerprijs mogelijk om uw auto te laten wassen. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig indien u even moet wachten.

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Frankfurt Airport

Voordelige parkeertarieven
Overdekt parkeren tegen meerprijs (niet bij iedere aanbieder)
Veilig & betrouwbaar

 

Frankfurt Airport parking met valetservice

Valet parking Frankfurt AirportHet is ook mogelijk om te parkeren middels valetservice. Dit is een meer ontspannen manier van parkeren Frankfurt Airport met een snelle afhandelingstijd, doordat u direct bij de luchthaven uit- en instapt. Vaak zijn valet parkings wel wat duurder dan een shuttleservice. Bent u benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan de Parkeertarieven Frankfurt am Main Airport. 

Phoenix Parkservice

Phoenix Parkservice Frankfurt AirportDe valetservice van Phoenix Parkservice is 24 uur per dag beschikbaar, met een nachttoeslag van € 35,00 tussen 23:00 en 07:00. Het parkeerterrein is netjes omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Met de voertuiginspectie wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade. Tegen meerprijs kan uw auto gewassen worden tijdens uw reis.

Bekijk nu →

 

Frankfurt Valet Service

Frankfurt Valet Service Frankfurt AirportKiest u voor Frankfurt Valet Service, dan weet u zeker dat u een goede service krijgt. Met de valetservice stapt u uit bij de luchthaven en wordt uw auto geparkeerd door een professionele chauffeur. Tegen meerprijs kan uw auto overdekt geparkeerd worden. De valetservice en parking zijn geopend van 05:00 en 00:00 en tegen meerprijs kunt u tevens uw elektrische auto opladen of zelfs laten wassen.

Bekijk nu →

 

Alpha Parks

Alpha Parks Frankfurt AirportWanneer u zowel overdag of 's nachts gebruik wilt maken van valetservice, dan kunt u onder andere terecht bij Alpha Parks. Wel geldt er een nachttoeslag tussen 02:00 en 06:00. Ook overdekt parkeren is mogelijk tegen meerprijs, evenals elektrisch laden en het laten wassen van uw auto. Er is camerabewaking aanwezig op het parkeerterrein en een voertuiginspectie om schade te voorkomen.

Bekijk nu →

 

PT-Planet Park Terminal Valet

PT Planet Park Terminal ValetTevens 24 uur per dag beschikbaar is PT-Planet Park Terminal Valet. U kunt tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis. Dit is enkel te boeken bij de parking zelf en niet via onze website. Er is camerabewaking en er is 24 uur per dag bewakingspersoneel aanwezig. U wordt geholpen met het verplaatsen van uw bagage uit de auto en er volgt een voertuiginspectie om schade te voorkomen.

Bekijk nu →

 

Frankfurt Airport Parking Valet

Frankfurt Airport Parking SchipholBij Frankfurt Airport Parking Valet wordt uw auto ook standard in een overdekte parkeergarage geparkeerd. Zo is uw auto beveiligd tegen alle weersinvloeden. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de valetservice en het is ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs. De overdekte parking wordt in de gaten gehouden met bewakingscamera's en 24-uursbewaking in de vorm van personeel.

Bekijk nu →

 

Park Box Frankfurt

Park Box Frankfurt AirportEen goed beoordeelde valetservice vindt u onder andere bij Park Box Frankfurt. Tussen 05:00 en 00:00 kunt u hier gebruik van maken en dus is het niet geschikt voor nachtvluchten. U kunt tegen meerprijs uw auto overdekt laten parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de parking tegen meerprijs uw elektrische auto te laten opladen of te laten wassen.

Bekijk nu →

 

Mein Valet Frankfurt

Mein Valet Frankfurt AirportHet is mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van Mein Valet Frankfurt, maar u betaalt wel een nachttoeslag van € 35,00 tussen 23:00 en 06:00. Mocht u met een groter voertuig komen, dan betaalt u hier ook extra kosten voor ter plaatse. Tegen meerprijs kunt u overdekt uw auto laten parkeren en tevens tegen meerprijs kunt u bij de parking boeken dat uw elektrsiche auto wordt opgeladen en dat uw auto wordt gewassen tijdens uw reis.

Bekijk nu →

 

Frapark Airport Valet

Frapark Airport Valet Frankfurt AirportNet als de shuttle versie, is ook Frapark Airport Valet 24 uur per dag geopend. Er vindt een voertuiginspectie plaats bij het afgeven van uw auto aan de chauffeur om schade te voorkomen. Er is 24-uursbewaking en u wordt geholpen met uw bagage.

Bekijk nu →

 

MyWoMo Parking Valet

MyWoMo Parking Valet Frankfurt AirportDe valetservice van MyWoMo Parking Valet is 24 uur per dag geopend. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen, dat u ter plaatse kunt reserveren. De parking is goed beveiligd met bewakingspersoneel dat 24 uur per dag aanwezig is. Er geldt geen maximale doorrijhoogte en er vindt een voertuiginspectie plaats.

Bekijk nu →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Frankfurt Airport

Bespaart tijd, stress en geld
Direct bij de luchthaven uitstappen
Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Alle parkeerinfo bij Frankfurt Airport in één overzicht

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldPhoenix Parkservice
💶 GoedkoopsteParken & Shuttle *
📍 Dichtst bij luchthavenAlpha Parks

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over parking Frankfurt am Main luchthaven of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Vergelijken via Vliegen en Parkeren bij Frankfurt am Main Airport

Vliegen vanaf een andere luchthaven kan soms veel geld schelen en zo ook bij Frankfurt am Main Airport. Het vliegveld beschikt over een bushalte met een directe verbinding naar het centrum van Frankfurt am Main. Ook beschikt de luchthaven over een eigen treinstation onder terminal 1. De reis vanaf het centrum van Frankfurt am Main naar Frankfurt Airport duurt ongeveer 15 minuten. Vanuit centraal station Frankfurt kunt u reizen naar uw eigen woonplaats. Als u gaat vliegen vanaf Frankfurt am Main Airport, dan is het vanaf oost-België geen groot stuk rijden met uw wagen. Zo bent u vanaf bijvoorbeeld de stad Spa al in 3 uur op de luchthaven, terwijl u met de trein bijna 4 uur onderweg bent. Wanneer u met de wagen naar de luchthaven komt, heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een Frankfurt am Main Airport parking nodig om uw auto veilig achter te laten.

 

Meer informatie over Frankfurt Airport

Frankfurt am Main Airport is de grootste luchthaven van Duitsland en is een belangrijke ‘mainport’ in Europa. Er zijn twee terminals, waarbij terminal 1 de grootste is en weer bestaat uit drie zones namelijk A, B en C. Voornamelijk Lufthansa en Star Alliance zijn de vliegtuigmaatschappijen die deze terminal gebruiken. In terminal 2 zit de Oneworld luchtvaartalliantie met onder andere Qatar Airways en British Airways, maar ook de SkyTeam luchtvaartalliantie met Airfrance, KLM, Kenya Airways en China Airlines bijvoorbeeld. Vanaf Frankfurt Airport kunt u naar zo’n 295 bestemmingen vliegen naar zowel Europese als bestemmingen in andere werelddelen.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving