#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Frankfurt Airport Parking

Frankfurt Am Main is met 65 miljoen jaarlijkse reizigers de grootste luchthaven van Duitsland en een van de grootste van Europa. Vanuit deze luchthaven kunt u overal ter wereld terecht en heeft ongekend veel mogelijkheden. Zoals iedere grote luchthaven is het ook hier enorm druk, dit zowel op de luchthaven zelf als eromheen. Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats, dan is het aan te raden om u vooraf goed te informeren. 

Bent u op zoek naar een parking Frankfurt Airport dan vindt u via onze website eenvoudig alle informatie en alle mogelijkheden. U kunt eenvoudig het beschikbare aanbod vergelijken en u heeft al binnen enkele minuten een parking reservatie gemaakt.

Open aanbiederlijst
Adres 60547, Frankfurt, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Frankfurt am Main Airport

Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.

De parkeermogelijkheden rondom Frankfurt Am Main Airportparkeermogelijkheden frankfurt airport

Er zijn drie verschillende vormen van parking Luchthaven Frankfurt te onderscheiden. U wordt voorzien van een parking in combinatie met shuttleservice, valetservice of op loopafstand.

Parkings met shuttleservice

Wilt u zo voordelig mogelijk Parkeren Frankfurt Airport, dan is shuttle parkeren de beste optie. Deze parkeervorm is bij zowel officiële als extern gelegen parking te reserveren.  

  • Aeropark Service ligt op ongeveer 13 minuten reistijd en is de meest voordelige parkeeroptie. De shuttleservice heeft flexibele tijden en is 24/7 beschikbaar.
  • Holiday Parking is de officiële shuttleservice. De reistijden bedragen 20 tot 30 minuten, afhankelijk van uw vertrekhal.

Parking met valetservice

Valet parkeren is een snelle en comfortabele parkeervorm, het is momenteel helaas niet mogelijk om dit via onze website te reserveren maar hopen we zo snel mogelijk toe te voegen.

Parkings op loopafstand

Wilt u Parkeren Frankfurt Am Main en dat zo dichtbij mogelijk, dan is dit de gemakkelijkste parkeervorm, en ook de meest prijzige. Rondom de luchthaven zijn er veel verschillende parkings, de opsomming hieronder is dus slechts een kleine greep van het gehele aanbod.

  • Terminal 1 de parkings P2, P3 en P4 zijn ideaal wanneer uw vliegtuig vanuit de eerste terminal vertrekt.  
  • Terminal 2 de parkings P8 en P9 zijn gunstige parkings wanneer uw vliegtuig vanuit de tweede terminal vertrekt.

De voordelen van parkeren bij Frankfurt Main Airport

Wanneer u op vliegreis gaat vanaf Frankfurt Am Main dan is het zeer eenvoudig parking Frankfurt Am Main te vinden en te reserveren. Daarom raden wij ook zeker aan met de auto naar de luchthaven te rijden. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee en zo kunt u onbezorgd aan uw reis beginnen.

Frankfurt ligt niet om de hoek, de auto is veruit het snelste vervoersmiddel naar deze luchthaven. Daarnaast heeft u de reis geheel in eigen handen en bent u niet afhankelijk van anderen.

Er zijn veel parkeermogelijkheden, wanneer u van tevoren reserveert weet u precies waar u aan toe bent en heeft u uw reis tot de puntjes op de i geregeld.

Wilt u meer weten?

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b