#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 13min reizen 13min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Aeropark Service Frankfurt Airport

Frankfurt is een drukke luchthaven waar je al snel het overzicht in de parkeermogelijkheden kunt verliezen. Via onze website echter niet! Bij Aeropark Service kunt u eenvoudig en voordelig parkeren. Parkeren doet u er in de vorm van shuttle parking, een eenvoudige en comfortabele parkeervorm. De parking ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van Frankfurt Airport. Frankfurt Airport parking is bij Aeropark uitermate veilig en er zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig. Zo is de parking voorzien van bijna alle relevante veiligheidsaspecten en daarnaast ook ruim voorzien op de gebieden van veiligheid en service. Parkeren Aeropark Service is dus een uitstekende keuze!

Lees meer
Adres parkeerplaats Mergenthaler Allee 27, 65760 Eschborn
Reistijd shuttle: 13min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark Service bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Uw auto parkeren bij Aeropark Service

Bij Aeropark rijdt u direct naar het adres van de parking en parkeert hier uw auto. U wordt vervolgens met Shuttle Aeropark Service Frankfurt naar het vliegveld gebracht. Houdt rekening met 15 tot 30 minuten wachttijd en ongeveer 12 minuten reistijd. U wordt direct bij de terminal afgezet en kunt eenvoudig uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u na de landing telefonisch contact op met de parking om aan te geven dat u geland bent. Het telefoonnummer staat vermeld op de bevestiging. U wordt vervolgens opgehaald vanaf de luchthaven en naar de parking gebracht. Zo kunt een snel en eenvoudig weer doorgaan en weet u dat parking Aeropark Service een goede keuze is!

Uw mening telt: beoordeel Aeropark Service Frankfurt

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Aeropark Service op Frankfurt am Main Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b