#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 4:00 - 0:00
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Car Cloud Hamburg Airport

Bent u op zoek naar een Hamburg Airport parking? Dan bent u bij Car Cloud helemaal aan het goede adres. Deze populaire parking wordt namelijk veel geboekt  vanwege de goede service –en veiligheidsfaciliteiten. Car Cloud parking Hamburg biedt zowel het valet als het shuttle parkeren aan en bevindt zich op slechts 10 minuten reistijd van het vliegveld. Bovendien is er geen maximale inrijdhoogte, dus vrijwel iedere auto kan hier terecht. Car Cloud is dagelijks geopend vanaf 4:00 tot 0:00 en beschikt over een geasfalteerd terrein met camera’s, 24 uurs bewaking, omheining en een slagboom.

Lees meer
Adres parkeerplaats Essener Straße 110, 22419 Hamburg
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Car Cloud bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij Car Cloud Hamburg Airport

Wanneer u wilt parkeren bij  Car Cloud kan dat op twee verschillende manieren. Zoals hierboven benoemd staat, kunt u namelijk kiezen voor het valet parkeren of het shuttle parkeren. Het valet parkeren houdt in dat u voorafgaand naar de terminal rijdt. Hier ontmoet u de chauffeur van Car Cloud en hij/zij zal uw auto gaan parkeren. Het shuttle parkeren is vaak voordeliger, omdat u niet direct naar de luchthaven rijdt, maar eerst naar het adres van de parking. Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein van Car Cloud, wordt u middels een shutle bus naar de luchthaven gebracht. Die reis duurt slechts 10 minuten.

Reviews en ervaringen van onze klanten

Wij vertellen u maar al te graag hoe betrouwbaar en veilig Car Cloud Hamburg Airport is. Vanwege een jarenlange samenwerking sturen wij hier onze Nederlandse en Vlaame klanten met een gerust hart naar toe, zodat zij met een onbezorgd gevoel aan hun reis kunnen beginnen. Natuurlijk begrijpen wij ook dat u dit liever van de ervaringsdeskundige hoort en daarom vragen we alle terugkerende reizigers om hun mening met ons te delen. Lees voorafgaand de reviews en overtuig uzelf!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )