#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03 - 00
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven

Classic Parking Hamburg Airport

Wilt u parkeren bij Hamburg Airport en zoekt u een parkeerplaats? Bij Classic Parking kunt u eenvoudig, betrouwbaar én voordelig uw auto parkeren. Op deze kleine parkeerplaats parkeert u in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Dit is een gemakkelijke en meest voorkomende vorm van parkeren Hamburg Airport. Classic Parking is geopend van 03:00 tot 00:00, u kunt dus op bijna elk moment van de dag parkeren en gebruik maken van de serivces. De reistijd naar de luchthaven bedraagt ongeveer 11 minuten, houdt hierbij ook rekening met een eventuele wachttijd van 15 tot maximaal 30 minuten. Wij raden u dus aan ruim op tijd aan te komen, dit voorkomt een hoop stress! Uw auto staat op een parkeerplaats die u ruim voorziet van de aspecten veiligheid, faciliteiten en service.

Lees meer
Adres parkeerplaats Goosmoortwiete 15, 25474 Bönningstedt
Reistijd shuttle: 11min
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Classic Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Hoe werkt het parkeren bij Classic Parking Hamburg

Zoals gezegd parkeert u bij Hamburg Airport Classic Parking in combinatie met shuttleservice. Deze services zit bij de prijs inbegrepen en werkt zeer eenvoudig. U rijdt direct naar het adres van de parking en hier parkeert u uw auto. U meldt zich bij een werknemer of de balie met de verkregen reserveringsbevestiging en u wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op en wordt u weer teruggebracht naar de parking. U vindt het gehele proces ook terug op uw reserveringsbevestiging, ook wel zo makkelijk!

Alle Informatie en Specificaties van de Parkeerplaats

Onze parkings worden altijd op drie aspecten geïnspecteerd, dit zijn veiligheid, faciliteiten en serivice. Op het aspect veiligheid is Hamburg Classic Parking voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Op het aspect faciliteiten is Classic Parking voorzien van asfalt, verlichting, een toilet en er is geen maximale doorrijhoogte. Op het gebied van service wordt u tijdens het parkeren netjes helopen met uw bagage. U kunt dus met een gerust gevoel parkeren bij deze parking die goed beveiligd is en meer dan voldoende servicefaciliteiten heeft.

De Ervaringen en Reviews van onze klanten

Wilt u meer weten over parkeren Classic Parking Hamburg? Dan kan door onze klantreviews te lezen! Wij zijn namelijk meer dan benieuwd naar uw mening en delen deze graag met onze klanten. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen en onze informatie zo transparant mogelijk tonen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b