#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Public Air Parking Hamburg Airport

Hamburg Airport heeft meerdere voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders, zoals Public Air Parking. Hamburg Airport parking doet u hier in de vorm van een valet service. Uw auto wordt bij aankomst op de luchthaven overgenomen door een chauffeur en door deze chauffeur geparkeerd. U kunt echter ook kiezen voor een shuttleservice, deze parkeervorm kent een langere afhandelingstijd maar is daardoor ook voordeliger. Voor welke vorm u ook kiest, uw auto staat op een nette parkeerplaats. Uw auto wordt geïnspecteerd, er hangen camera’s en het terrein is afgesloten met omheining en een slagboom. Op het terrein kunt u wachten in een nette wachtruime met toilet. Public Air Parking Hamburg biedt daarnaast extra opties als elktrisch laden, starthulp, bagage hulp en het wassen van uw auto aan.

Lees meer
Adres parkeerplaats Poppenbütteler Bogen 94, 22399 Hamburg
Reistijd shuttle: 12min
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Public Air Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b