#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Lang Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport is een groeiende luchthaven en stijgende in populariteit. De luchthaven wordt ook wel Brussel Charleroi Airport genoemd, zo weet u dus dat dit vliegveld niet bij Brussel maar bij Charleroi ligt. Brussel ligt slechts op 45 kilometer afstand en wordt daarom ook benoemd in de naam. Parking Charleroi kan op vele verschillende manieren. De meest gebruikte vorm is shuttle parkeren en dit is dan ook de parkeervorm die onze parkings aanbieden. U kunt daarnaast ook parkeren bij de officiële parkings van de luchthaven, u kunt echter veel geld besparen door ons aanbod te vergelijken en een parkeerplaats te reserveren.

Wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi dan bespaart u al snel tientallen euro’s. Charleroi Airport kent 6 verschillende parkeermogelijkheden. Hier kunt u parkeren op loopafstand of in combinatie met een shuttleservice. De parkeeropties op loopafstand zijn zeer comfortabel, maar hier betaalt u ook voor. De tarieven verschillen per seizoen, wij raden dus aan zo vroeg mogelijk te reserveren. Zo bent u altijd voorzien van een parkeerplaats.

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis

Als u echt goed voorbereid op reis wilt gaan dan kunnen wij u één ding adviseren en dat is van tevoren een reservering maken. Zo bent u zeker van lang parkeren Charleroi Airport en komt u niet voor nare verrassingen te staan. U kunt het beschikbare aanbod eenvoudig vinden door het correcte vliegveld en uw correcte reisdata te selecteren. Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct een parking reserveren. U ontvangt vervolgens een bevestiging via de mail die dient als parkeerbewijs, bewaar deze dus goed! Wij helpen u graag op weg!

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Parkeren rondom Charleroi Airport kan via ons platform in de vorm van shuttle parking. Deze parkeervorm, die ook wel lang parkeren Charleroi Luchthaven wordt genoemd, is een makkelijke en voordelige parkeervorm. U rijdt namelijk direct naar de parking en parkeert hier uw auto. U meldt zich vervolgens bij de balie met uw bevestiging en u wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Houdt rekening met de reistijd en een eventuele wachttijd van 15 tot 30 minuten! Bij terugkomst belt u de parking zodra u geland bent en u wordt opgehaald vanaf de parking en weer teruggebracht naar uw auto.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Vooraf online reserveren is wellicht het beste advies dat we u kunnen geven. Omdat de prijzen van het parkeren rondom vliegvelden seizoensgebonden is kunt u niet vroeg genoeg reserveren. U bespaart al snel tientallen euro’s met name wanneer u kiest voor long term parking Charleroi. Het aanbod op onze website is door ons persoonlijk gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Het gehele aanbod hanteert voordelige tarieven maar levert dezelfde service en heeft dezelfde faciliteiten als de duurdere officiële parkings. Wij kennen dankzij jarenlange ervaring onze producten goed en weten precies wat het aanbod is!

Betrouwbaar

Wij zijn al sinds 2013 actief in de parkeerbranche en kennen de markt en de producten daarom zeer goed. Het gehele aanbod bestaat uit gecertificeerde parkings die u uitstekende service verlenen.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk boekingsplatform. Dit betekent dat wij al onze informatie subjectief en zo transparant mogelijk presenteren. Alle informatie is daarnaast up to date en wordt direct aangepast zodra het bij de parking aangepast wordt.

Laagste Prijs

Wij zijn dagelijks op zoek naar de laagst mogelijke tarieven. Wij passen onze prijzen direct aan naar de laagst vindbare. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt en zo kunt u wat extra centen uitgeven tijdens uw welverdiende vakantieP

Veilig Reserveren

Onze website is voorzien van een SSL-certificaat en de betalingen worden gedaan middels de welbekende payment provider Multi Safepay. Uw reservering is dus in goede handen!

Ervaringen en Reviews van lang parkeren Charleroi Airport

Omdat wij de informatie zo transparant mogelijk willen weergeven sturen wij al onze klanten na afloop van het parkeren een uitnodiging tot het maken van een review. Wij kunnen u zelf vertellen over de parkings en lang parkeren Luchthaven Charleroi maar dat laten wij graag aan onze klanten over. Zo komt u precies te weten hoe zij het parkeren ervaren hebben.

123 Parking
Beoordeling
7.6 Goed
Hello Parking Couvert
Beoordeling
7.8 Goed
A1 Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Ace Parking
Beoordeling
6.5 Prima
Airport Smart Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Eco Park
Beoordeling
9.3 Top!
ProPark
Beoordeling
7.7 Goed
AA Parking
Beoordeling
6.6 Prima
Parking Pas Cher
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Aeropark
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park & Fly
Beoordeling
9.5 Top!
Charleroi Airport

Lang Parkeren bij Charleroi Airport, Tarieven en Locaties

Omdat elke luchthaven enorm veel parkeermogelijkheden heeft met veel verschillende locaties en tarieven snappen wij dat het wat veel informatie kan zijn. Omdat je makkelijk geld kan besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren Luchthaven Charleroi, voorzien wij u graag van zoveel mogelijk informatie. De tarieven van onze parkings liggen vele malen lager dan de officiële parkings maar u levert hierbij niks in op service, veiligheid of faciliteiten.

Charleroi Airport kent meerdere officiële mogelijkheden. Deze parkeeropties bieden parkeerplaatsen aan op loopafstand en in de vorm van lang parkeren Vliegveld Charerloi. U kunt ons gehele aanbod vergelijken door Charleroi Airport en uw reisdata te selecteren. U ziet direct onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven. U komt alles over een parking te weten door op uitgebreide info te klikken. Hier ziet u alle info, van foto’s tot aan reviews tot aan veiligheidsfaciliteiten. We helpen u graag op weg!

Aanbieders bij Charleroi Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.0/10, gebaseerd op 31 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b