Lang Parkeren Charleroi

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u lang parkeren bij Charleroi Airport? Via onze website kunt u eenvoudig de parkingmogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

Charleroi Airport is een groeiende luchthaven en stijgende in populariteit. De luchthaven wordt ook wel Brussel Charleroi Airport genoemd, zo weet u dus dat dit vliegveld niet bij Brussel maar bij Charleroi ligt. Brussel ligt slechts op 45 kilometer afstand en wordt daarom ook benoemd in de naam. Parking Charleroi kan op vele verschillende manieren. De meest gebruikte vorm is shuttle parkeren en dit is dan ook de parkeervorm die onze parkings aanbieden. U kunt daarnaast ook parkeren bij de officiële parkings van de luchthaven, u kunt echter veel geld besparen door ons aanbod te vergelijken en een parkeerplaats te reserveren.

Wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi dan bespaart u al snel tientallen euro’s. Charleroi Airport kent 6 verschillende parkeermogelijkheden. Hier kunt u parkeren op loopafstand of in combinatie met een shuttleservice. De parkeeropties op loopafstand zijn zeer comfortabel, maar hier betaalt u ook voor. De tarieven verschillen per seizoen, wij raden dus aan zo vroeg mogelijk te reserveren. Zo bent u altijd voorzien van een parkeerplaats. Bekijk de Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport voor de meest voordelige parkeeropties.

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over de parkeermogelijkheden

Parkeren rondom Charleroi Airport kan via ons platform in de vorm van shuttle parking. Deze parkeervorm, die ook wel Charleroi lang parkeren wordt genoemd, is een makkelijke en voordelige parkeervorm. U rijdt namelijk direct naar de parking en parkeert hier uw auto. U meldt zich vervolgens bij de balie met uw bevestiging en u wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Houdt rekening met de reistijd en een eventuele wachttijd van 15 tot 30 minuten! Bij terugkomst belt u de parking zodra u geland bent en u wordt opgehaald vanaf de parking en weer teruggebracht naar uw auto.

 

Alle parkeerinfo bij Charleroi Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen6
🏆 Best beoordeeldPark & Fly Charleroi
💶 GoedkoopsteAce Parking *
📍 Dichtst bij luchthavenParkwall

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

parking_aeroport_charleroi_plan

Shuttle parkings bij Charleroi Airport

Shuttle parkings Charleroi AirportDe shuttle Charleroi zorgt ervoor dat u van de parking naar de luchthaven wordt gebracht. Deze rit zit altijd bij de prijs inbegrepen. Bij alle parkeeraanbieders betaalt u ter plaatse nog € 4,00 voor het toetreden van de luchthaven met de shuttlebus. Zorg er dus voor dat u dit geld bij u heeft als u gaat parkeren. Wij laten u graag de opties zien voor Charleroi Airport shuttle.

Ace Parking

Ace Parking Charleroi AirportHet zeer goed beoordeelde Ace Parking is geopend van 04:00 tot 01:00. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis na het parkeren. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein wordt middels camerabewaking in de gaten gehouden. Bij aanvang van het parkeren en na afloop wordt er met een voertuiginspectie gecontroleerd op schade.

Boek nu →

 

ProPark

ProPark Charleroi AirportTevens goed beoordeeld is ProPark. De parking is geopend tussen 04:00 en 00:00 en de shuttlebus rijdt u in 9 minuten naar de luchthaven toe. U dient minimaal 2 uur voor uw vlucht vertrekt aanwezig te zijn op de parking, zodat de parking kan garanderen dat u op tijd bent voor uw vlucht. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

Boek nu →

 

A1 Parking

A1 Parking Charleroi AirportGelegen op dezelfde locatie als bovenstaande parking, is A1 Parking. De openingstijden zijn tevens van 04:00 tot 00:00, maar hier mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 9 minuten naar de luchthaven toe. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Dit is bij de parking zelf te boeken.

Boek nu →

 

Park & Fly Charleroi

Park & Fly Charleroi AirportParkeren op een veilige manier kan bij Park & Fly Charleroi.  De parking is geopend van 04:00 tot 00:00, maar er wordt altijd rekening gehouden met de eerste en de laatste vlucht. De parking is dichtbij de luchthaven gereden, waardoor de shuttlebus in 5 minuten naar de luchthaven toe rijdt. Er is bagage- en starthulp aanwezig en er volgt een voertuiginspectie voor schade controle.

Boek nu →

 

Parkwall

Parkwall Charleroi AirportWilt u op slechts 2 minuten afstand parkeren van de luchthaven? Kiest u dan voor Parkwall. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen, waarna u dus snel op de luchthaven bent. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00. De parking heeft slechts 1 shuttlebus, waardoor het kan voorkomen dat u wat langer moet wachten. Grote families kunnen beter eerst afgezet worden bij de terminal.

Boek nu →

 

Aeropark

Aeropark Charleroi AirportBij Aeropark parkeert u uw auto op een veilige parking met camerabewaking. De parking is 04:00 tot 00:00 geopend en u mag na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen op reis. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis, zodat deze weer als nieuw is als u terugkomt.

Boek nu →

 

Ervaringen en Reviews van long term parking Charleroi

Omdat wij de informatie zo transparant mogelijk willen weergeven sturen wij al onze klanten na afloop van het parkeren een uitnodiging tot het maken van een review. Wij kunnen u zelf vertellen over de parkings en lang parkeren luchthaven Charleroi maar dat laten wij graag aan onze klanten over. Zo komt u precies te weten hoe zij het parkeren ervaren hebben.

Waarom parkeren bij Charleroi Airport

Vooraf online reserveren is wellicht het beste advies dat we u kunnen geven. Omdat de prijzen van het parkeren rondom vliegvelden seizoensgebonden is kunt u niet vroeg genoeg reserveren. U bespaart al snel tientallen euro’s met name wanneer u kiest voor long term parking Charleroi Airport. Het aanbod op onze website is door ons persoonlijk gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Het gehele aanbod hanteert voordelige tarieven maar levert dezelfde service en heeft dezelfde faciliteiten als de duurdere officiële parkings. Wij kennen dankzij jarenlange ervaring onze producten goed en weten precies wat het aanbod is!

 

 

Meer informatie over Charleroi Airport

Charleroi Airport ligt in Wallonië op ruim een uur rijden van Brussel. Toch heet de luchthaven officieel Brussels South Charleroi Airport. Het is op Zaventem Airport na, de grootste luchthaven van België en dient als startpunt voor vluchten naar bijna 190 bestemmingen. Er wordt niet enkel naar Europese bestemmingen gevlogen, maar ook naar enkele plekken in Afrika en de landen Curaçao en Israël. 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker