Lang parkeren Schiphol

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u lang parkeren bij Schiphol Airport? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

Omdat Schiphol een enorme luchthaven is, de grootste van Nederland, is het lastig om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden en tarieven. De meeste reizigers kiezen ervoor om met de auto te reizen en te parkeren. Het vinden van een voordelige én betrouwbare parking kan lastig zijn. Wij voorzien u graag van alle informatie wat betreft lang parkeren. Vergelijk en reserveer daarom via onze website! U heeft de opties van parkeren Schiphol eenvoudig vergeleken en u kunt binnen enkele minuten tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren Schiphol.

Het aanbod Schiphol lang parkeren dat op onze website staat, bestaat uit alternatieve parkings die u voorzien van parkeerplaatsen in combinatie met shuttle- of valetservice. Dit is voordeliger en minstens zo comfortabel. Alle parkings zijn gelokaliseerd nabij de vlieghaven en zo weet u dus dat er weinig kilometers met uw auto gereden gaan worden. U vind alle informatie over parking Schiphol lang parkeren hieronder.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over de parkeermogelijkheden

Bij Schiphol kunt u parkeren in de vormen van shuttle- en valet parking. We behandelen op deze pagina de shuttle parkings die behoren tot de Amsterdam Airport parking long term. Wilt u meer lezen over de andere parkeervorm, bekijk dan valet parking Schiphol. In het geval van shuttleservice, dan parkeert u op de dag van de start van uw reis uw eigen auto op de parking. Hierna laat u uw reserveringsbevestiging zien aan een medewerker. U wordt hierop naar de luchthaven toe gereden met uw bagage in een shuttlebus. Hoe lang deze reis duurt is afhankelijk van de locatie van de parkeeraanbieder, maar is gemiddeld tussen de 5 en 15 minuten. Bij terugkomst van uw reis neemt u, nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen, telefonisch contact op met de parking. Zij sturen dan zo snel mogelijk een shuttlebus naar de luchthaven om u weer op te halen. U wordt weer naar uw auto gebracht en kan vanaf daar uw weg weer vervolgen. Het verschilt per parkeeraanbieder of u uw eigen autosleutels mee mag nemen op reis of dat u deze achter moet laten. Soms is dat laatste nodig, als uw auto verplaatst moet worden om het parkeerterrein beheersbaar te houden. Shuttleparking is een goede manier van lang parkeren Schiphol.

 

Alle parkeerinfo bij Schiphol Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen9
🏆 Best beoordeeldParking Point
💶 GoedkoopsteMobihub Schiphol-West *
📍 Dichtst bij luchthavenEazzyPark Schiphol

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Airport-Schiphol-parking

Shuttle parkings bij Schiphol

Shuttle parking SchipholParking Schiphol long term kunt u boeken inclusief shuttleservice. Er zijn verschillende aanbieders die een goede parking aanbieden en verschillende extra services. Zo zijn sommige parkings 24 uur per dag geopend, kunt u uw eigen autosleutels meenemen op reis en is er bij bepaalde parkings de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden tegen meerprijs. Er is genoeg keuze in ieder geval en dan is het wel fijn om te kunnen filteren tussen het aanbod. Wij laten u graag de opties zien.

Q-Park Spaarne Gasthuis

Q-Park Spaarne Gasthuis SchipholWanneer u zeer goedkoop wilt parkeren Schiphol Airport, dan kiest u voor Q-Park Spaarne Gasthuis bij Schiphol in de buurt. De reis naar de luchthaven gaat niet per shuttlebus, maar per lijnbus met het openbaar vervoer. Na het maken van een reservering ontvangt u een QR-code waarmee u gratis kunt reizen met deze lijnbus. De rit duurt 15 minuten en u parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage.

Boek nu →

 

Mobihub Schiphol-West

Logo Mobihub Schiphol WestEen zeer voordelige parking is Mobihub Schiphol-West en die is geopend van 06:00 tot 23:00. Hierdoor is de parking niet geschikt voor vroege of late vluchten. U kunt na het parkeren zelf uw autosleutels meenemen op reis. Het is een geautomatiseerde parking bij het Hyatt Place hotel, waardoor er altijd bewakingspersoneel aanwezig is. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe.

Boek nu →

 

EazzyPark Schiphol

EazzyPark SchipholBekend van Eindhoven Airport is de parkeeraanbieder EazzyPark Schiphol. De transfertijd is slechts 5 minuten en u kunt er 24 uur per dag terecht. Er is geen sleutelbehoud, om het terrein beheersbaar te houden. Het parkeerterrein is goed bewaakt met camera's en 24-uursbewaking. Daarnaast is er ook een wachtruimte met toilet indien u even moet wachten op de shuttlebus.

Boek nu →

 

P3 Schiphol

P3 Schiphol AirportParkeren bij een officiële parking kan bij P3 Schiphol. U kunt kiezen voor het buitenterrein of tegen meerprijs voor de overdekte parkeergarage. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen en wordt u in 5 minuten met de shuttlebus naar de terminal toe gereden. Het is een geautomatiseerde parking die 24/7 geopend is en er is de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Boek nu →

 

Central Parking

Logo Central Parking SchipholBij Central Parking kunt u 24 uur per dag terecht om uw auto te parkeren. De transfertijd is 10 minuten, waardoor u snel in de vertrekhal staat met uw bagage. Het parkeerterrein wordt middels camerabewaking en 24-uursbewaking goed beveiligd, waardoor uw auto veilig geparkeerd staat. Er is bagagehulp en starthulp aanwezig, indien u panne heeft met uw wagen.

Boek nu →

 

Xclusive Parking

Xclusive Parking SchipholEen goed beoordeelde parkeerplaats in Xclusive Parking. De shuttleservice zorgt ervoor dat u in 8 minuten naar de terminal toe wordt gereden. U mag uw eigen autosleutels meenemen, wat een extra service is. Er is een wachtruimte aanwezig met toilet, waardoor u comfortabel kunt wachten indien nodig. De parking is 24 uur per dag geopend, maar u betaalt wel een nachttoeslag tussen 00:00 en 07:00 van € 5,00.

Boek nu →

 

Parking Point

Parking Point Schiphol AirportDe laatste shuttleservice optie is Parking Point. U kunt hier 24 uur per dag terecht om te parkeren, maar u betaalt wel een nachttoeslag van € 5,00 ter plaatse tussen 00:00 en 07:00. Na het parkeren wordt u in 8 minuten naar de terminal toe gereden. Er is een wachtruimte inclusief toilet aanwezig, zodat u comfortabel kunt wachten. Het terrein wordt daarnaast ook goed bewaakt.

Boek nu →

 

Reviews en ervaringen van Lang Parkeren bij Schiphol

Omdat wij betrouwbaarheid ontzettend belangrijk vinden nodigen wij iedere klant uit om een review in te laten. Wij vertellen u graag over onze parkings maar dit kunnen onze klanten natuurlijk nog veel beter! Laat u dus inspireren door de ervaringen die medereizigers ondervonden hebben. Zij kunnen u alles vertellen over parkeren Schiphol lang en u helpen met uw keuze. Het grootste deel van de parkings heeft een gemiddeld cijfer 8 of hoger. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent en uw auto met een gerust hart achter kan laten.

Voordelen van parkeren bij Schiphol Airport

Het is mogelijk om met de trein naar Schiphol toe te reizen. De luchthaven beschikt namelijk over een eigen treinstation onder de terminal.Wel bent u met het openbaar vervoer altijd afhankelijk van anderen of het rijdt. Mocht het plots niet rijden, dan heeft u natuurlijk een groot probleem. Daarom raden wij aan om gewoon met de wagen te komen en deze te parkeren op een long parking Schiphol.

Als wij één tip kunnen geven dan is het; reserveer een parkeerplaats rondom het vliegveld vooraf online. De tarieven kunnen namelijk tientallen euro’s verschillen of u wel of niet online reserveert. Houdt hierbij rekening dat parkeren ook seizoensgebonden is, hoe langer u wacht met reserveren, hoe duurder Schiphol long parking wordt. We laten u graag de Parkeertarieven Schiphol Airport zien. Na het maken van een reservatie heeft u gegarandeerd een parkeerplaats en komt u nooit voor nare verrassingen te staan. U kunt kiezen voor de standaard officiële parkings, maar deze zijn veel prijziger dan de meeste alternatieve parkings. Qua service zijn de alternatieve parkings net zo goed of misschien zelfs wel beter. Zo wordt het vinden van een Schiphol Airport parking long term heel eenvoudig!

 

Meer informatie over Schiphol

Schiphol, of Amsterdam Airport, is de grootste luchthaven van Nederland en zelfs één van de grootste en belangrijkste luchthavens in Europa. Het is de thuishaven van KLM, maar ook andere vliegtuigmaatschappijen vliegen vanaf Schiphol. Dit zijn de bekendste zoals Air France-KLM, Transavia, Ryanair en EasyJet. Wanneer u buiten Europa wilt reizen is Schiphol zeker een goede keuze. Er wordt namelijk gevlogen naar wel 332 bestemmingen in 97 landen. Toch zijn ook Europese bestemmingen goed te bereiken vanuit Amsteram luchthaven, waardoor u dus alle kanten op kunt.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker