Hoe gaat het in zijn werk?

Lang parkeren Schiphol Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Omdat Schiphol een enorme luchthaven is, de grootste van Nederland, is het lastig om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden en tarieven. De meeste reizigers kiezen ervoor om met de auto te reizen en te parkeren. Het vinden van een voordelige én betrouwbare parking kan lastig zijn. Wij voorzien u graag van alle informatie wat betreft lang parkeren. Vergelijk en reserveer daarom via onze website! U heeft de opties van parkeren Schiphol eenvoudig vergeleken en u kunt binnen enkele minuten tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren Schiphol.

Het aanbod dat op onze website vindt bestaat uit alternatieve parkings die u voorzien van parkeerplaatsen in combinatie met shuttle of valet service. Dit is voordeliger en minstens zo comfortabel. Alle parkings zijn gelokaliseerd nabij de vlieghaven en zo weet u dus dat er weinig kilometers met uw auto gereden gaan worden. U vind alle informatie over Schiphol hieronder.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Ga goed voorbereid op reis!

Als wij één tip kunnen geven dan is het; reserveer een parkeerplaats rondom het vliegveld vooraf online. De tarieven kunnen namelijk tientallen euro’s verschillen of  u wel of niet online reserveert. Houdt hierbij rekening dat parkeren ook seizoensgebonden is, hoe langer u wacht met reserveren, hou duurder Schiphol lang parkeren wordt. U kunt een shuttle parking tot 2 uur van tevoren reserveren en shuttle parking tot 12 uur van tevoren. Na het maken van een reservatie heeft u gegarandeerd een parkeerplaats en komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

Airport-Schiphol-parking

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Bij Schiphol kunt u parkeren in de vormen van shuttle- en valet parking. Een derde optie is parkeren op Schiphol zelf, dit kan bij de officiële on-airport parkings. U parkeert hierbij lekker dichtbij maar daar betaalt u ook de hoofdprijs voor. Als u voor long term parking Schiphol kiest dan kunt u makkelijk tientallen euro’s besparen. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan parkeert u bij de parking en wordt u vervolgens middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice naar het vliegveld gebracht. Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u direct naar de luchthaven. Aldaar wordt uw auto overgenomen en geparkeerd door een chauffeur van de parking. Waar u ook voor kiest, dus parkeren op Schiphol lang parkeren of iets anders, ons aanbod is net zo fijn en vele malen voordeliger!

 

Reviews en ervaringen van Lang Parkeren bij Schiphol

Omdat wij betrouwbaarheid ontzettend belangrijk vinden nodigen wij iedere klant uit om een review in te laten. Wij vertellen u graag over onze parkings maar dit kunnen onze klanten natuurlijk nog veel beter! Laat u dus inspireren door de ervaringen die medereizigers ondervonden hebben. Zij kunnen u alles vertellen over parkeren Schiphol lang en u helpen met uw keuze.

Lang Parkeren bij Schiphol Airport, Tarieven en Locaties

Schiphol is een grote luchthaven en heeft daarom ook ontzettend veel parkeermogelijkheden. De prijzen van deze parkeermogelijkheden kunnen enorm hoog zijn, met name in het hoogseizoen. Wij vertellen u hier graag meer over in onze blogartikelen. De on-airport parkings, dus de parkings op loopafstand en valetservices, zijn de duurste parkings. Schiphol biedt ook shuttle parkeergelegenheden aan die een stuk voordeliger zijn.

Bent u op zoek naar langdurig parkeren Schiphol en wilt u zeker zijn van een voordelige parkeerplaats, selecteer dan Schiphol Airport en vul uw reisdata in. U zult direct ons beschikbare aanbod vinden en er direct achter komen hoe voordelig parkeren kan zijn. U kunt uw gewenste parking direct reserveren en zo heeft u al binnen enkele minuten geld bespaart! Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail die dient als parkeerbewijs. Wij helpen u graag op weg!

 

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Wij zijn al jarenlang fulltime actief in de parkeerbranche. Hierdoor kennen wij de parkeermarkt en de parkeerproducten goed en staan wij in nauw contact met de parkings. Alleen de parkings die voldoen aan onze strenge eisen worden toegevoegd op ons platform. Wij zijn altijd op zoek naar de beste parkeerdeals zodat u zo voordelig maar ook betrouwbaar mogelijk kunt parkeren. Daarnaast hebben wij onze website ingedeeld naar uw wensen, zo willen wij het reserveringsproces zo eenvoudig mogelijk maken.

- Betrouwbaar

Wij willen ons aanbod zo betrouwbaar mogelijk houden. Daarom selecteren wij enkel de beste parking en verwijderen wij parkings na teveel klachten. Wij willen de kwaliteit van ons platfom zo goed mogelijk waarborgen en u zo goed mogelijk bedienen.

- Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk platform. Alle informatie die u op onze website vindt is subjectief en transparant. U vindt de reviews van onze klanten van elke parking. Wij vinden de mening van onze klanten enorm belangrijk en wij laten hen deze ook graag delen.

- Laagste prijs

Wanneer u parkeert dan wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk parkeren. Daarom zoeken wij alle online uithoeken uit naar de laagst vindbare tarieven. Hierdoor proberen wij ons aanbod zo voordelig mogelijk te houden zodat u uw welverdiende vakantie net wat uitgebreider kunt vieren.

- Veilig reserveren

Alle betalingen worden gedaan met de bekende payment provider Multi Safepay (MSP). Onze website is voorzien van een SSL-cerfiticaat. De reserveringen en betalingen zijn dus altijd in goede handen!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker