#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Lang Parkeren Zaventem

Zaventem of Brussel Airport is de grootste vlieghaven van België en zoals elke grote luchthaven enorm druk. Omdat er jaarlijks meer dan 20 miljoen reizigers vliegen via deze luchthaven is er ook een grote vraag naar parkeerplaatsen. Parking Zaventem kan on-airport bij de officiële parkeerplaatsen en off-aiport bij alternatieve parkings. Deze mogelijkheden kennen grote prijsverschillen, u kunt eenvoudig veel geld besparen door te vergelijken en online te reserveren. Wij vertellen u alles over lang parkeren Zaventem en de bijbehorende mogelijkheden en tarieven.

Wanneer u op reis gaat via Zaventem Airport dan is het gemakkelijk en comfortabel om met de auto te reizen en te parkeren. Maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk kan zijn om een voordelige én betrouwbare parkeerplaats te vinden. Het hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn! Wij hebben een ruim parkeeraanbod rondom Zaventem Airport waar u long term parking Zaventem in enkele minuten heeft gereserveerd. Voorkom stress en bespaar geld door hier online te reserveren!

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis!

Wanneer u echter voorbereid op reis wilt gaan dan kunt u het beste vooraf online een reservatie maken. Niet alleen bespaart u dus geld maar u bent ook zeker van een parkeerplaats en zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. U vindt ons beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken door uw specifieke wensen aan te geven of door de sortering aan te passen. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging via de mail waarop al uw informatie en de informatie over het long term parking Brussels Airport staan vermeld. We helpen u graag op weg!

Parkeervormen bij Zaventem Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.

Bij Zaventem Airport biedt ons aanbod parkeerplaatsen aan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeervorm heet shuttle parkeren en wordt ook wel lang parkeren Luchthaven Zaventem genoemd.  De tarieven van shuttle parking zijn de laagste tarieven die u zult vinden rondom een vliegveld. Op de dag van parkeren rijdt u naar het adres van de parking. Hier parkeert u uw auto en toont u de ontvangen reserveringsbevestiging. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt weer opgehaald en teruggebracht naar uw auto. Alle informatie staat ook vermeld op de verkregen reserveringsbevestiging!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Wanneer u op vliegreis gaat dan wilt u dat alles van tevoren geregeld is en u niet voor verrassingen komt te staan. Maak daarom vooraf een reservatie! U bent zeker van een betrouwbare parkeerplaats en u bespaart gegarandeerd. Wij zijn een onafhankelijk boekingsplatform, alle informatie is subjectief en transparant gepresenteerd. Wij zijn al jaren actief in de parkeerbranche en kennen de markt en onze parkeerproducten daarom zeer goed. Daarnaast zijn alle reservering veilig en betrouwbaar, uw reservering is dus in goede handen!

Betrouwbaar

Ons aanbod bestaat uit betrouwbare én gecertificeerde parkeerbedrijven. Alle parking zijn door ons persoonlijk gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Wij geven elke klant de kans om een review achter te laten, hierdoor weet u precies wat wij aanbieden en wat u te wachten staat.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk boekingsplatform. Hierdoor is alle informatie die u kunt vinden op onze website subjectief en willen wij de keuze aan u laten. U vindt alle informatie van de parkings, van veiligheidsfaciliteiten tot aan foto’s, op onze website.

Laagste prijs

Wij zijn altijd bezig met het zoeken naar de laagste prijzen. Wij passen onze prijzen aan naar de laagst vindbare tarieven, zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U kunt al snel tientallen euro’s besparen die u kunt uitgeven tijdens uw welverdiende vakantie.

Veilig reserveren

Alle reservaties die op onze website gedaan worden zijn veilig. Onze website is voorzien van een SSL-certificaat en alle betalingen worden gedaan met de bekende betalings-provider Multi Safepay.

Reviews en Ervaringen van het parkeren rondom Zaventem Airport

Wij vinden uw mening ontzetten belangrijk en daarom willen wij ook graag weten hoe het parkeren wordt ervaren. Hiermee kunt u andere klanten wellicht inspireren en weten onze nieuwe klanten ook precies hoe het parkeren kan verlopen. Iedere klant ontvangt na afloop van het parkeren een uitnodiging om het parkeren te beoordelen en wij plaatsen deze dan op onze website.

Aéropark1000
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Sky Parking
Beoordeling
7.7 Goed
Holiday Inn
Beoordeling
9.8 Top!
Times Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Park Flug
Beoordeling
7.6 Goed
Brussels Airport Express Parking
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Uparking
Beoordeling
7.4 Goed
Park and Go
Beoordeling
7.4 Goed
Flyparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Brussel-Zaventem Airport

Lang Parkeren Zaventem Airport, Tarieven en Locaties

Omdat Zaventem Airport zo’n grote luchthaven is kent het ook veel mogelijkheden, locaties en tarieven. Bij de officiële parkings parkeert u op loopafstand of in combinatie met een shuttleservice. Shuttle parkeren is de meest voordelige optie en wanneer u gegarandeerd wilt besparen tijdens Zaventem lang parkeren dan is dit de beste optie. Al deze parkings zijn gevestigd in de buurt van het vliegveld, u bent dus in een mum van tijd van de parking op het vliegveld en andersom.

Waar u ook voor kiest, alle parkings op onze website zijn uitstekend beveiligd, bieden uitstekende service en hebben meer dan voldoende faciliteiten. U vindt alle details van een parking door op ‘uitgebreide info’ te klikken van de desbetreffende parking. Hier vindt u ook alle foto’s, tarieven en andere informatie. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan is de shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen. U betaalt dus nooit te veel!

Aanbieders bij Brussel-Zaventem Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.1/10, gebaseerd op 22 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b