Lang Parkeren Zaventem

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Brussels Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u lang parkeren bij Zaventem Airport? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

Wanneer u op reis gaat via Zaventem Airport dan is het gemakkelijk en comfortabel om met de auto te reizen en te parkeren. Wij hebben een ruim parkeeraanbod in lang parkeren Zaventem waar u eenvoudig een Zaventem parking in enkele minuten heeft gereserveerd. Voorkom stress en bespaar geld door hier online te reserveren! Er zijn verschillende opties voor een shuttle parking Zaventem op onze website.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over de parking

Op moment van schrijven is er enkel aanbod in parking shuttle Zaventem, waarbij u na het parkeren met een shuttlebus naar de luchthaven toe wordt gereden. Deze rit duurt tussen de 5 en 7 minuten bij Zaventem Airport. Omdat u zelf uw auto parkeert, mag u bij sommige aanbieders uw eigen autosleutels meenemen op reis. Check goed of dit geldt voor de parking waarbij u wilt gaan reserveren. Bij terugkomst op Brussels Zaventem Airport neemt u telefonisch contact op met de parking, waarna u wordt opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto teruggebracht wordt. Daar kunt u uw autosleutel ophalen en wegrijden met uw auto. De tarieven lang parkeren Zaventem zijn laag als u kiest voor een shuttle parking. U kunt ook een officiële P-parking reserveren, maar deze zijn qua prijs een stuk duurder. 

 

Alle parkeerinfo van Zaventem in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldBel Parking
💶 GoedkoopstePark and Go *
📍 Dichtst bij luchthavenExpress Parking Brussels

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Parking_zaventem_plan

Parking Zaventem shuttle

Shuttle parking ZaventemZoals gezegd zijn de lang parkeren luchthaven Zaventem opties allemaal shuttle parkings. Deze verschillende aanbieders hebben allemaal een goede parking met verschillende aanvullende services. Wel zijn ze allemaal 24 uur per dag geopend, waardoor u er de gehele dag en nacht gebruik van kunt maken. We laten alle opties voor lang parkeren Brussels Airport graag aan u zien. Wilt u meer informatie zien over een bepaalde parking? Klik dan op het logo, de naam of de ‘boek nu’ knop voor meer informatie en de mogelijkheid om een plek te reserveren. Ook de lang parkeren Zaventem prijzen kunt u daar vinden, welke verschillen per periode.

Bel Parking

Bel Parking Zaventem AirportWanneer u kiest voor Bel Parking, dan krijgt u zeker geen spijt. Deze voordelige parking biedt een nette shuttleservice aan waarbij u in 10 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Deze parkeerplaats is dagelijks van 06:00 tot 22:00 geopend en er is 24-uurs camerabewaking aanwezig. Tevens wordt uw auto standaard overdekt geparkeerd en er is een kinderzitje ter beschikking voor jonge kinderen.

Boek nu →

 

Aeropark1000

Aeropark1000 Zaventem AirportEen goedkope parking met extra services is Aeropark1000. Zoals hierboven al gezegd is de parking 24 uur per dag geopend en brengt de shuttlebus u in 7 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen, maar dit is enkel bij de parking zelf te reserveren. De parking is goed beveiligd met camerabewaking en 24 uur per dag aanwezig bewakingspersoneel.

Boek nu →

 

Express Parking Brussels

Express Parking BrusselsDe enige overdekte parking bij Zaventem Airport is Express Parking Brussels. Hierdoor geldt een maximale doorrijhoogte van 2,50 meter. De shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe en dit kan 24 uur per dag. Ook kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs bij de parking.

Boek nu →

 

Park And Go

Park and Go ZaventemParkeren bij Park and Go doet u met sleutelbehoud. Hierbij mag u uw eigen autosleutel meenemen op reis. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven en dat 24 uur per dag. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er is een wachtruimte aanwezig.

Boek nu →

 

Reviews en klantervaringen bij Zaventem Airport

Veel van onze klanten hebben al ervaring met een parking Zaventem lang parkeren en delen dit graag met u. Op onze website kunt u lezen hoe klanten zowel onze website als een specifieke parkeerplaats beoordelen. Als een parking veel slechte beoordelingen krijgt met klachten, halen wij deze uiteraard van onze website af. Wij vinden het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat u met goede parkings te maken hebt als u via onze website boekt. Heeft u een vraag of wilt u een klacht melden? Neem dan contact met ons op via e-mail of het contactformulier, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Voordelen van parkeren Zaventem Airport

Als u dichtbij een treinstation woont dat rijdt naar Brussels Airport, dan zou u ervoor kunnen kiezen om met de trein te gaan. Zo reist u vanuit Hasselt in 65 minuten met de trein naar de luchthaven van Zaventem toe. Vanuit Antwerpen is het 32 minuten met de trein. Mocht u niet bij deze treinstations wonen, is het veel handiger om gewoon met de auto te reizen. Zo weet u namelijk zeker dat u aankomt op de luchthaven, wanneer de treinen niet rijden of enorme vertraging hebben. 

Bij het zoeken naar Zaventem lang parkeren bent u op onze pagina bij het juiste adres! Wij helpen u graag aan de beste parking bij luchthaven Zaventem. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkings? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem. Als u vooraf uw parkeerplaats reserveert, bent u verzekerd van een goede prijs en betaalt u nooit teveel.

 

Meer info over Zaventem luchthaven

Net buiten Brussel maar in Zaventem, ligt het vliegveld van Brussels-Zaventem. Hoewel het sinds 2006 Brussels Airport wordt genoemd, kennen veel mensen het nog steeds gewoon als Zaventem Airport. Jaarlijks vliegen er zo’n 26,4 miljoen passagiers via deze luchthaven naar hun bestemming voor vakantie, werk of familiebezoek. Deze vluchten worden verzorgd door 74 verschillende luchthavens die u naar 236 bestemmingen brengen over de hele wereld. De focus ligt echter op Europa en direct omringende landen, zoals Noord-Afrika.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker