Lang parkeren Cologne Airport

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Cologne Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u lang parkeren bij Cologne Airport? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

Gaat u een vliegreis maken vanaf Keulen-Bonn Airport en zoekt u een plek om lang uw voertuig te parkeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse parkeeraanbieders voor Cologne Airport parking met shuttleservice. Met onze handige vergelijkings- en bookingstool bekijkt u eenvoudig de parkeerplaatsen die aansluiten bij uw voorkeuren.

Hoe werkt het? Vul bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben voor u alvast Cologne Airport geselecteerd. Klik op ‘zoeken’ en u krijgt binnen een mum van tijd een lijst met beschikbare parkeeraanbieders. U kunt links nog filteren op diverse aspecten, zoals de manier van parkeren of bijvoorbeeld sleutelbehoud. Op deze manier vindt u eenvoudig en snel een parkeerplaats Cologne Airport.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over de parkeermogelijkheden

U kunt via onze website bij één van de parkeeraanbieders parkeren met shuttleservice. Dit houdt in dat u na het parkeren van uw auto op de parking, met een shuttlebus naar de luchthaven gereden wordt. Hier stapt u uit met uw bagage en loopt u zo de terminal in. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder en hierop komen zij u weer ophalen met de shuttlebus. U wordt weer naar uw auto gebracht, waarna u uw weg kunt vervolgen. 

Shuttle parkeren Cologne Airport is ook de voordeligste manier van parkeren, in vergelijking met op loopafstand parkeren of valet parkeren. Daarnaast is het mogelijk om bij de officiële parkings van Keulen-Bonn Airport op loopafstand parkeren. Deze parkings zijn niet via ons te boeken, maar alleen via de website van de luchthaven zelf. U betaalt wel een vrij hoog bedrag hiervoor.

 

Alle parkeerinfo bij Cologne Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldParking Airea Poller Holzweg
💶 GoedkoopsteParkTime *
📍 Dichtst bij luchthavenPark and Fly Köln

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Plan_Parking_Airport_Cologne

Shuttle parkeren bij Cologne Airport

Als u wilt gaan lang parkeren Keulen Airport kijkt u waarschijnlijk naar een parking met shuttleservice. We laten u graag de opties zien die op moment van schrijven beschikbaar zijn. Bekijken wat er nu actueel en beschikbaar is? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op de groene ‘zoeken’ button. 

Alle parkings zijn 24/7 geopend. Ook als u een nachtvlucht heeft kunt u bij al onze parkeeraanbieders shuttle parkeren Keulen Airport.. Vergeet niet om uw tijd van aankomst op de parking en tijd van wegrijden juist in te vullen wanneer u een parkeerplaats boekt. Goed om te weten is dat alle parkings het extra bedrag om de luchthaven te betreden doorrekenen aan u. Dit bedrag varieert tussen €3,00 en €5,00 en dit dient contant betaald te worden bij de parkeeraanbieder.

 

Parking Airea Poller Holzweg 

Logo Parking Airea Poller Holzweg CologneParking Airea Poler Holzweg is één van de goedkoopste parkings bij Cologne Airport. De shuttlebus rijdt u in 11 minuten naar de luchthaven en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen

Boek nu →

 

Park and Fly Köln 

Logo Park and Fly KölnDe shuttlebus van Park and Fly Köln brengt u in slechts 6 minuten naar de luchthaven en u kunt uw autosleutels meenemen op vakantie. Het terrein is goed beveiligd, zodat u zeker weet dat uw auto veilig geparkeerd staat.

Boek nu →

 

ParkTime 

Logo ParkTime CologneBij ParkTime bieden ze parkeren met shuttleservice, waarbij de shuttlebus u in 15 minuten naar de luchthaven brengt. Er is 24 uur per dag bewaking aanwezig en er is een wachtruimte, indien u even moet wachten op de shuttlebus.

Boek nu →

 

Klantervaringen en reviews van het parkeren

Alle parkeeraanbieders die u op onze website vindt zijn geselecteerd op basis van strenge criteria. Het is namelijk belangrijk dat u zeker weet dat u bij een betrouwbaar en erkend parkeerbedrijf een reservering maakt. Wij ontvangen zeer positieve reacties van onze klanten die het lang parkeren Cologne Airport hebben ervaren. Deze reviews kunt u teruglezen op de parkingpagina van de desbetreffende parkeeraanbieder.

Wij vinden het belangrijk dat u een goede ervaring heeft en het is natuurlijk helemaal fijn als u anderen hiermee kunt helpen bij het maken van een keuze voor een parking. Het is alleen mogelijk om een review te schrijven als u ook echt bij ons geboekt heeft. Zo zorgen we ervoor dat de reviews en ervaringen die u ziet en leest van echte klanten afkomen die het parkeerproces beoordelen.

 

De voordelen van parkeren bij Cologne Airport

Er zijn diverse manieren van reizen. U kunt per auto of bijvoorbeeld met de trein of de bus naar de luchthaven toe reizen. U kunt per trein van het centraal station van Cologne reizen naar de luchthaven. Deze trein vertrekt twee á drie keer per uur. U dient wel vanuit uw woonplaats in België naar het ‘Hauptbahnhof Köln’ te reizen. Het openbaar vervoer is vaak vrij omslachtig en kan voor lange reistijden duren.

Reizen met de auto naar de luchthaven is in de meeste gevallen toch het eenvoudigst en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u wilt gaan lang parkeren Köln Airport, is de kans groot dat u vooral benieuwd bent naar de kosten. Neemt u eens een kijkje bij de parkeertarieven Cologne Airport voor meer informatie over de prijzen van officiële en onofficiële parkings. Hier ziet u duidelijk het verschil tussen deze twee. 

Wij raden u altijd aan om vooraf online uw shuttle parking Cologne Airport te boeken, om onaangename verrassingen en hoge prijzen te voorkomen. De prijzen verschillen per parkeeraanbieder en het hangt er ook vanaf welke parkeerservice zij aanbieden. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings bij Cologne Airport? Bekijkt u dan de Top 5 goedkoop parkeren Cologne Airport.

 

Meer informatie over Cologne Airport

Cologne-Bonn Airport ligt in het westen van Duitsland, dichtbij de grens van België en Nederland. Het ligt op zo’n 12 kilometer afstand van het centrum van Cologne. Jaarlijks maken ongeveer 12 miljoen mensen gebruik van deze luchthaven en zij vliegen naar 130 bestemmingen wereldwijd met 60 luchtvaartmaatschappijen. U kunt onder andere met Lufthansa, Air Berlin, KLM en German Wings. Er zijn rondom de luchthaven meerdere parkings beschikbaar, zowel officiële op loopafstand als alternatieve parkings.

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker