Parkeren bij Maastricht Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Maastricht Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Maastricht Airport

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Maastricht Aachen Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats.

Een goede optie voor bewoners van oost-België is vliegen vanaf Maastricht Airport, of officieel Maastricht Aachen Airport. Dit ligt bijvoorbeeld maar op zo’n 40 minuten rijden van Luik en is goed bereikbaar. Indien u met de auto komt, is de kans groot dat u ook wilt parkeren Maastricht Airport. Hier zijn diverse opties voor, zoals met shuttleservice of op loopafstand bij een officiële parking. 

Bovenaan deze pagina kunt u eenvoudig uw reisdata invullen en op ‘zoeken’ klikken. Wij laten u dan de beschikbare parkings zien bij Maastricht Airport, of bij een andere luchthaven indien u dit aanklikt.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij luchthaven Maastricht 

Indien u een parking Maastricht Airport zoekt, zijn er een aantal opties. U kunt parkeren bij een officiële parkeerplaats op loopafstand. Deze parkings zijn alleen te boeken via de website van Maastricht Aachen Airport. Deze parkeerplaatsen zijn erg prijzig en er is geen personeel aanwezig indien u vragen heeft. Er is op dit moment geen aanbieder van valetservice, waarbij u naar de luchthaven rijdt en uw auto daar wordt opgehaald. 

Maastricht airport parking biedt op dit moment wel een shuttleservice als alternatieve parking. Wanneer u kiest voor parkeren met shuttleservice, kunt u zelf uw auto parkeren en wordt u daarna met een shuttelbus naar de luchthaven gereden. Hoe lang deze rit duurt, hangt af van de parkeeraanbieder en zijn afstand tot de luchthaven. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald bij de luchthaven door de shuttlebus en naar uw auto gebracht.

Shuttle parking Maastricht AirportParking inclusief shuttleservice

Op het moment van schrijven is er één parkeeraanbieder met shuttleservice die parkeren Maastricht Aachen Airport mogelijk maakt, buiten de officiële parkings om. Deze parkeerplaats is via onze website te boeken en we laten u graag zien wat de optie precies inhoudt.

Vakgarage ErnesVakgarage Ernes Maastricht Airport

Bij Vakgarage Ernes kunt u terecht voor onderhoud, maar ook voor P+R. Middels een shuttlebus wordt u in 10 minuten naar Maastricht Airport gebracht. De parking is geopend van 06:00 – 23:00 en het is tegen meerprijs ook mogelijk om overdekt te parkeren. Ook uw elektrische auto opladen en uw auto laten wassen is mogelijk tegen meerprijs. Deze twee laatste opties zijn ter plaatse te reserveren.

Bekijk nu →

 

Voordelen shuttle parkeren bij Maastricht Airport

 Voordelige parkeertarieven
 Veel extra service opties
 Veilig & betrouwbaar

 

Parking op loopafstand Maastricht AirportParking op loopafstand

De tweede parkeervorm die u kunt kiezen voor een parking Maastricht luchthaven is op loopafstand. Dit kan, zoals gezegd, alleen bij officiële parkeerplaatsen die niet via onze website te boeken zijn. We laten u hieronder de twee opties zien voor parkeren op loopafstand.

P1 Maastricht Airport

P1 Maastricht AirportDe parkeerplaats P1 Maastricht Airport is een kleine parking met slechts 50 plaatsen waar u kort kunt parkeren. U kunt dus beter één van de andere opties kiezen als u lang op reis gaat. U loopt in 1 minuut van de parking naar de vertrekhal, maar daar betaalt u wel een hoge prijs voor. De eerste 24 uur betaalt u €5,- per uur en daarna €35,- per dag. Na 10 dagen betaalt u nog maar €10,- per dag.

 

P2 Maastricht Airport

P2 Maastricht AirportDe grotere parkeerplaats P2 Maastricht Airport heeft plaats voor 1200 auto’s. U betaalt hier €4,- per uur voor de eerste 24 uur en daarna €24,- per dag, wat uiteindelijk afloopt naar maximaal €8,- per dag. Het is ongeveer 150 meter lopen van de Maastricht Airport parking naar de vertrekhal.

 

Voordelen Parkeren op loopafstand bij Maastricht Airport

 Bespaart tijd en stress
 Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven
 Sleutelbehoud bij alle aanbieders

Ontdek de parkeermogelijkheden

Alle parkeerinfo bij Maastricht Airport in het kort

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen1
🏆 Best beoordeeldVakgarage Ernes
💶 GoedkoopsteVakgarage Ernes *
📍 Dichtst bij luchthavenVakgarage Ernes

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer lezen over parkeren Maastricht luchthaven of over Vliegen en Parkeren? Bekijkt u dan eens onderstaande koppelingen naar de belangrijkste pagina’s voor informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Meer informatie over ons bedrijf vindt u hier

 

Waarom Vliegen en Parkeren bij vliegveld Maastricht

Het is mogelijk om Maastricht Airport te bereiken met het openbaar vervoer. Er rijdt een bus van Maastricht naar Sittard, lijn 30, die stopt bij Maastricht Airport. De bushalte ligt recht tegenover de terminal. U kunt dus vanuit daar direct de vertrekhal inlopen. Met het openbaar vervoer bent u echter altijd afhankelijk van anderen of de bus wel op tijd rijdt en of hij überhaupt wel rijdt. Wij raden daarom aan om gewoon met de auto te komen en te parkeren bij de luchthaven. 

Meer informatie over Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport is een goed beginpunt van uw vakantie. In 2019 kozen ruim 445.000 reizigers om te vliegen vanaf Maastricht Airport. Meerdere keren per dag vertrekken er vluchten van onder andere Ryanair, Wizz Air, Corendon Airlines en Vueling naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Bestemmingen zoals Griekenland, Kroatië, Malta en Kaapverdië kun je bereiken vanaf Maastricht Airport. 

 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving