#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Park Box Frankfurt Airport

Wanneer u uw auto parkeert bij Park Box dan parkeert u in combinatie met een valet service of een shuttle service. Bij valet parking wordt uw auto bij de luchthaven overgenomen en door een chauffeur op de parking geparkeert. Dit is een zeer gemakkelijke vorm en zo is parkeren Vliegveld Frankfurt binnen enkele minuten geregeld. Wanneer u kiest voor de shuttleservice bent u ongeveer 5 minuten onderweg van de parkeerplaats naar de luchthaven. Op de foto’s is te zien dat Park Box Frankfurt Main een nette parkeerplaats heeft en u zowel buiten als overdekt kunt parkeren. De parkings zijn voorzien van camera’s, voertuig inspectie, 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. U kunt elk type auto parkeren omdat er geen maximale hoogte is en het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd. Als extra services kunt u overdekt parkeren, uw auto elektrisch laten laden en uw auto zelfs laten wassen. Let op: voor aankomst en vertrek tussen 20:00 en 06:00 uur of in het weekend / op feestdagen, wordt een eenmalige toeslag van € 20 in rekening gebracht in aanvulling op de prijs.

Lees meer
Adres parkeerplaats Frankfurter Str. 198,63263 Neu-Isenburg
Reistijd shuttle: 5min
Contactlocatie Valet 60547, Frankfurt, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Box bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )