#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Frankfurt Hahn Airport

De internationale luchthaven Frankfurt Hahn, gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, ligt op zo’n 125 kilometer van de stad Frankfurt Am Main, ondanks dat haar naam anders doet vermoeden. Jaarlijks vliegen er meer dan 2.000.000 reizigers vanaf de airport.

Ondanks de kleine omvang van het vliegveld, is het soms nog lastig om er een voordelige en kwalitatieve parking te vinden. Het officiële aanbod (eigendom van de luchthaven zelf) is beperkt tot slechts drie parkings, maar uiteraard vindt u er nog veel meer alternatieve Frankfurt Hahn Airport parkings. Als u vooraf vergelijkt en reserveert, dan hebt u altijd de beste prijs.

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport

CC Car CheckHotel Zur Morschbach
Adres 55483, Hahn-Flughafen, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Frankfurt-Hahn Airport

Parkeren op loopafstand Parkeren op loopafstand U parkeert uw auto zelf en loopt met uw koffers direct naar de vertrekhal.
Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.3/10, gebaseerd op 4 reviews.

Parkeervormen Frankfurt Hahn Airport

Doorgaans zijn er drie vormen van parkeren te onderscheiden: parkeren op loopafstand, shuttle-parkeren (een shuttlebus brengt u naar de vertrekhal) en valet-parkeren (u rijdt zelf naar de vertrekhal en uw auto wordt voor u geparkeerd). Op vliegveld Frankfurt Hahn kunt u parkeren op loopafstand en shuttle-parkeren, maar niet valet-parkeren.

Parkings met shuttleservice

Er is momenteel één aanbieder met een shuttleservice. Het is toevallig ook meteen de best beoordeelde aanbieder voor parkeren bij Frankfurt Hahn Airport:

  • Hotel Zur Morsbach is de best beoordeelde én de voordeligste aanbieder. De shuttles rijden op flexibele tijden en u bent in slechts 10 minuten op de luchthaven.

Parkings op loopafstand

Parkeren op loopafstand is de eenvoudigste parkeervorm. U parkeert simpelweg dichtbij de vertrekhal en gaat te voet. Er zijn zowel officiële als alternatieve aanbieders voor een parkeerplek op loopafstand.

  • P1, P2 en P3 zijn alle drie vlakbij de luchthaven gevestigd. U loopt binnen 1 tot 6 minuten van de parking naar de vertrekhal. Bovendien zijn ze allemaal geschikt voor langparkeren.
  • CC Car Check is de enige alternatieve aanbieder met een parking op loopafstand. Hiervandaan bent u 6 minuten te voet onderweg. Het is daarnaast een van onze voordeligste opties.

Parking bij Frankfurt Hahn Airport reserveren

Luchthaven Frankfurt Hahn is door haar landelijke ligging relatief lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het vliegveld tijdens het hoogseizoen erg in trek vanwege de low-budgetvluchten en gunstige Duitse belastingtarieven. Daarom kunt u het beste ruim van tevoren een parking reserveren.

Frankfurt Hahn heeft slechts één vertrekhal met 22 check-inbalies en 12 gates. De vertrekhal is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Het aantal reizen dat er op de luchthaven wordt aangeboden is echter aan het krimpen, vanwege het feit dat vliegmaatschappijen als Ryanair zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Binnen de vertrekhal vindt u onder andere een servicecentrum, is er overal wifi beschikbaar en kunnen degenen die aan een beetje rust toe zijn gebruikmaken van de ‘Room of Silence’. Zowel alle officiële als de alternatieve parkings liggen vlakbij de vertrekhal en beschikken over laadpalen voor uw elektrische auto.

Meer weten?

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b