• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

De internationale luchthaven Frankfurt Hahn, gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, ligt op zo’n 125 kilometer van de stad Frankfurt Am Main, ondanks dat haar naam anders doet vermoeden. Jaarlijks vliegen er meer dan 2.000.000 reizigers vanaf de airport.

Ondanks de kleine omvang van het vliegveld, is het soms nog lastig om er een voordelige en kwalitatieve parking te vinden. Het officiële aanbod (eigendom van de luchthaven zelf) is beperkt tot slechts drie parkings, maar uiteraard vindt u er nog veel meer alternatieve Frankfurt Hahn Airport parkings. Als u vooraf vergelijkt en reserveert, dan hebt u altijd de beste prijs.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeervormen Frankfurt Hahn Airport

Doorgaans zijn er drie vormen van parkeren te onderscheiden: parkeren op loopafstand, shuttle-parkeren (een shuttlebus brengt u naar de vertrekhal) en valet-parkeren (u rijdt zelf naar de vertrekhal en uw auto wordt voor u geparkeerd). Op vliegveld Frankfurt Hahn kunt u parkeren op loopafstand en shuttle-parkeren, maar niet valet-parkeren.

Airport-Hahn-parken

Parkings met shuttleservice

Er is momenteel één aanbieder met een shuttleservice. Het is toevallig ook meteen de best beoordeelde aanbieder voor parkeren bij Frankfurt Hahn Airport:

Parkings op loopafstand

Parkeren op loopafstand is de eenvoudigste parkeervorm. U parkeert simpelweg dichtbij de vertrekhal en gaat te voet. Er zijn zowel officiële als alternatieve aanbieders voor een parkeerplek op loopafstand.

Ontdek de parkeermogelijkheden

Parking bij Frankfurt Hahn Airport reserveren

Luchthaven Frankfurt Hahn is door haar landelijke ligging relatief lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het vliegveld tijdens het hoogseizoen erg in trek vanwege de low-budgetvluchten en gunstige Duitse belastingtarieven. Daarom kunt u het beste ruim van tevoren een parking reserveren.

Frankfurt Hahn heeft slechts één vertrekhal met 22 check-inbalies en 12 gates. De vertrekhal is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Het aantal reizen dat er op de luchthaven wordt aangeboden is echter aan het krimpen, vanwege het feit dat vliegmaatschappijen als Ryanair zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Binnen de vertrekhal vindt u onder andere een servicecentrum, is er overal wifi beschikbaar en kunnen degenen die aan een beetje rust toe zijn gebruikmaken van de ‘Room of Silence’. Zowel alle officiële als de alternatieve parkings liggen vlakbij de vertrekhal en beschikken over laadpalen voor uw elektrische auto.

Meer weten?

Lees onze algemene voorwaarden

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker