Parking Frankfurt Hahn Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Frankfurt Hahn Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Frankfurt Hahn Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

De internationale luchthaven Frankfurt Hahn, gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, ligt op zo’n 125 kilometer van de stad Frankfurt Am Main, ondanks dat haar naam anders doet vermoeden. Jaarlijks vliegen er meer dan 2.000.000 reizigers vanaf de airport.

Ondanks de kleine omvang van het vliegveld, is het soms nog lastig om er een voordelige en kwalitatieve Frankfurt Hahn parking te vinden. Het officiële aanbod (eigendom van de luchthaven zelf) is beperkt tot slechts drie parkings, maar uiteraard vindt u er nog veel meer alternatieve Frankfurt Hahn Airport parkings. Als u vooraf vergelijkt en reserveert, dan hebt u altijd de beste prijs.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Frankfurt Hahn Airport

Frankfurt Hahn Airport biedt een klein aanbod aan alternatieve parkings. Waar u bij sommige grotere luchthavens de keuze heeft uit drie parkeervormen, heeft u bij Frankfurt Hahn enkel de keuze uit shuttle parkings. We leggen u graag uit hoe een shuttleservice in zijn werk gaat. Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het adres toe dat op uw reserveringsbevestiging staat. Daar aangekomen parkeert u de auto en laat u uw reserveringsbevestiging zien aan een medewerker van de parking. Zij laten u weten hoe laat de shuttlebus vertrekt. Bij alle aanbieders kunt u uw eigen autosleutels meenemen, zodat u zeker weet dat er niet met uw auto gereden wordt. Als de shuttlebus er is, brengt deze u naar de luchthaven toe met uw bagage. Daar aangekomen stapt u uit en loopt u de terminal in met uw bagage.

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking, zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. Zij sturen dan zo snel mogelijk de shuttlebus naar de luchthaven toe om u op te halen. U staat klaar op de afgesproken plaats en wordt opgehaald en teruggebracht naar uw auto. Daar stapt u in en vervolgt u uw reis. Zo simpel werkt een parking Frankfurt Hahn.

 

Airport-Hahn-parken

Parkings met shuttleservice

Shuttle parkings Frankfurt Hahn AirportOp het moment van schrijven is er enkel aanbod in parkings met shuttleservice. Dit betekent dat u uw eigen auto parkeert op het parkeerterrein. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven toe gereden. Hoelang deze rit duurt, is afhankelijk van de locatie van de parking. Bij de huidige parkeeraanbieders is dit 10 tot 11 minuten. Zorg er dus voor dat u op tijd aanwezig bent bij de parking. Parking Frankfurt Hahn Airport kan bij verschillende aanbieders. We laten u graag zien waar u uit kunt kiezen.

Hotel Zur Morsbach

Hotel Zur Morsbach Frankfurt AirportEen goedkope parking Frankfurt Hahn is Hotel Zur Morsbach. Dit is een parkeerplaats naast een hotel en heeft daardoor een zeer goede beveiliging. U kunt hier tussen 04:00 en 01:00 uw auto brengen en ophalen en natuurlijk gebruik maken van de shuttlebus. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutel behouden en wordt u in 10 minuten naar de luchthaven gereden. 

Bekijk nu →

 

Low Cost Parking Hahn

Low Cost Parking Frankfurt Hahn AirportZoals de naam al zegt is Low Cost Parking Hahn een goedkope parking. De reistijd per shuttlebus duurt 11 minuten en u kunt er gebruik van maken tussen 04:00 en 01:00. Een voordeel aan deze parkeerplaats, is dat u uw eigen autosleutels mee mag nemen op reis. Er zijn geen beveiligingsmaatregelen aanwezig, maar het verlichte terrein is wel omheind en afgesloten met een slagboom.

Bekijk nu →

 

Parking Day & Night

Parking Day & Night Frankfurt HahnBij Parking Day & Night kunt u tussen 04:00 en 01:00 parkeren en gebruik maken van de shuttleservice. Er is plaats voor 5 personen in de bus en de rit duurt 10 minuten. Net als bij bovenstaande parkings kunt u na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen op reis. Het terrein is omheind en afgesloten met een slagboom, maar niet beveiligd. 

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Frankfurt Hahn Airport

✓ Voordelige parkeertarieven

✓ Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

✓ Veilig & betrouwbaar

Alle parkeerinfo bij Frankfurt Hahn Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldHotel Zur Morsbach
💶 GoedkoopsteHotel Zur Morsbach *
📍 Dichtst bij luchthavenParking Day & Night

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over Frankfurt Hahn Airport parking of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Vliegen en parkeren Frankfurt Hahn Airport

Wilt u gaan parkeren bij deze Duitse luchthaven? Dan is het heel verstandig om uw Hahn Airport parking op tijd te reserveren. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat de parkings snel volgeboekt zijn, zeker tijdens vakantieperiode's.Gelukkig bent u op onze website aan het juiste adres! Wij helpen u met het vinden van de beste parking voor u voor de beste prijs. 

 

Meer informatie over Frankfurt Hahn Airport

Luchthaven Frankfurt Hahn is door haar landelijke ligging relatief lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het vliegveld tijdens het hoogseizoen erg in trek vanwege de low-budgetvluchten en gunstige Duitse belastingtarieven. Daarom kunt u het beste ruim van tevoren een parking reserveren.

Frankfurt Hahn heeft slechts één vertrekhal met 22 check-inbalies en 12 gates. De vertrekhal is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Het aantal reizen dat er op de luchthaven wordt aangeboden is echter aan het krimpen, vanwege het feit dat vliegmaatschappijen als Ryanair zijn uitgeweken naar andere luchthavens. Binnen de vertrekhal vindt u onder andere een servicecentrum, is er overal wifi beschikbaar en kunnen degenen die aan een beetje rust toe zijn gebruikmaken van de ‘Room of Silence’. 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving