• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Charleroi Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Charleroi Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Start uw vliegreis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar een parking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het aanbod bestaat uit diverse parkeeraanbieders, zowel officiële als private parkings. Wij bieden de goedkoopste en best beoordeelde parkings Charleroi Airport. Wilt u meteen beginnen met vergelijken? Vul dan eenvoudig bovenaan deze pagina uw vertrek- en terugkomstdatum in en voer de tijd in dat u aan denkt te komen bij de parking en wanneer u denkt weg te rijden van de parking. Binnen een mum van tijd kunt u diverse aanbieders met elkaar vergelijken!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Mogelijkheden om te parkeren bij Charleroi Airport

Wanneer u uw auto lang moet parkeren op Charleroi Airport heeft u veel opties om uit te kiezen. Zo biedt de luchthaven 5 verschillende officiële parkings aan. Deze zijn bijna allemaal op loopafstand, maar wel vrij prijzig. Daarnaast zijn er ook talloze private parkings met zeer voordelige tarieven en een gratis shuttleservice. Bij Charleroi zijn er op dit moment geen parkeeraanbieders die valetservice aanbieden.

parking_aeroport_charleroi_plan

Parkeren met shuttleservice bij Charleroi Airport

Een parking vliegveld Charleroi is bij ons altijd inclusief een gratis shuttleservice. Dit houdt in dat u uw auto parkeert op de parkeerplaats en dat u daarna met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u bij de luchthaven weer opgehaald en naar de parking gebracht. Wij vergelijken de parkeertarieven bij Charleroi Airport in een blog. Hieronder volgen diverse parkeeraanbieders: 

ProPark Charleroi

ProPark

Één van de goedkoopste parkings bij Charleroi is ProPark. Deze uitstekend bewaakte parking is geopend van 04:00 – 00:00 en de shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven. 

Direct boeken →

A1 Parking Charleroi

 

A1 Parking

Bij A1 Parking is, net als de parking hierboven, van 04:00 – 00:00 geopend. Het voordeel aan deze parking is dat u uw autosleutels zelf mee kunt nemen op vakantie. U wordt in 7 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Direct boeken →

Park and Fly Charleroi

 

Park & Fly

Deze goed beoordeelde parking ligt op maar 5 minuten transfertijd van de luchthaven af. Ook Park & Fly is geopend van 04:00 – 00:00. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig indien u even moet wachten op de shuttlebus.

Direct boeken →


Ace Parking Charleroi

Ace Parking

Ace Parking is geopend van 04:00 – 01:00 en u kunt uw eigen autosleutel behouden. De shuttle rijdt u in 9 minuten naar de luchthaven. De parking is goed beveiligd, zodat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis.

Direct boeken →

AeroPark Charleroi

 

Aeropark

Ook Aeropark is van 04:00 – 00:00 geopend en u kunt uw autosleutels meenemen. De shuttlebus rijdt om het kwartier en rijdt u in 7 minuten naar de luchthaven.

Direct boeken →

 

Parkwall

De parking van Parkwall ligt het dichtstbij de luchthaven, de shuttlebus rijdt u in slechts 2 minuten naar de luchthaven. U kunt uw eigen sleutels bijhouden en ook deze parking is van 04:00 – 00:00 geopend.

Direct boeken →

 

P3 Charleroi

P3 Charleroi Airport

P3 Charleroi Airport is de enige officiële parking met shuttleservice. De shuttlebussen vertrekken iedere 20 minuten en de transfertijd is ongeveer 10 minuten.

 

 

Alle parkeerinfo samengevat

lijsticoonAantal parkings vergeleken6
troffee-icoonBest beoordeeldAeroPark
geldicoonMeest betaalbaarPro Park*
afstandicoonDichtst bij luchthavenParkWall

 

 

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport

Wilt u parkeren op Charleroi luchthaven op loopafstand? Dit kan bij Charleroi Airport alleen bij de officiële parkeerplaatsen. U kunt na het parkeren direct te voet naar de luchthaven lopen, maar hier zit wel een prijskaartje aan. Deze parkings zijn alleen te reserveren via de officiële website van Charleroi Airport. Bent u benieuwd geworden naar de goedkoopste parkings bij Charleroi Airport? Bekijk dan eens de TOP 5 Goedkoop Parkeren Charleroi.

P1 CharleroiP1 Charleroi Airport

P1 Charleroi Airport is een comfortabele maar ook prijzige parking. U parkeert op 2 minuten loopafstand van de terminals en u kunt hier 24/7 terecht.

P2 CharleroiP2 Charleroi Airport

P2 Charleroi Airport is de middenweg tussen prijs en comfort. U parkeert op 5 minuten loopafstand van de terminals, dus verder dan andere parkings maar hierdoor ook voordeliger.

P4 CharleroiP4 Charleroi Airport

P4 Charleroi Airport is de meest voordelige officiële parking. U parkeert op maar liefst 20 minuten loopafstand op een onoverdekte parkeerplaats.

Lock Park CharleroiLock Park Charleroi Airport

P Lock Park Charleroi Airport is de duurste parkeeroptie bij de luchthaven. U parkeert op 1 minuut loopafstand op een beveiligde en overdekte parkeerplaats.

 

Wilt u meer weten over parkeren Charleroi Airport of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

 

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Een beschrijving van de parkeervormen vindt u hier

De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom Vliegen en Parkeren bij Charleroi luchthaven

Vertrekt uw vlucht binnenkort vanaf Charleroi Airport, of Brussels South Charleroi Airport zoals het ook wel wordt genoemd. Er zijn verschillende manier om met uw bagage naar de luchthaven te reizen. 

U kunt met het openbaar vervoer, al is dit niet optimaal te noemen. Vanaf station Charleroi is het nog minimaal 20 minuten reizen met het openbaar vervoer. U kunt hiervoor buslijn A gebruiken, welke van het station naar de luchthaven rijdt. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel een shuttlebus te nemen die u afzet bij de luchthaven. Deze bussen vertrekken elk half uur, vanaf 03.30 uur. Ook vanaf Brugge en Gent kunt u een shuttlebus nemen. Vanuit hier vertrekken er dagelijks negen.

Het meest ideaal is om met de auto te reizen en een parkeerplaats Charleroi te gebruiken. Rondom het vliegveld kunt u parkeren op loopafstand of met shuttleservice. Op onze website kunt u eenvoudig vergelijken en reserveren. Wanneer u vooraf online een parkeerplaats reserveert bent u gegarandeerd goedkoper uit én bent u zeker van uw parking Charleroi luchthaven.

Wanneer u op zoek bent naar een parking dan zijn er via Vliegen en Parkeren veel mogelijkheden om Airport Charleroi parking te vergelijken. U vindt het beschikbare aanbod door Charleroi Airport en uw reisdata in te voeren. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken en u heeft al binnen enkele minuten uw gewenste parking gereserveerd.

 

Meer informatie over Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport ligt in Wallonië en ligt op ruim een uur rijden vanaf Brussel. Het vliegveld heeft ongeveer 190 bestemmingen waar u als reiziger uit kunt kiezen. Er is één grote terminal, T1, en een kleinere terminal, T2. Deze wordt gebruikt om T1 te ontlasten tijdens drukte. Jaarlijks worden hier ongeveer 75.000 vluchten uitgevoerd, dus het kan er in bepaalde periodes best wel druk zijn. Des te belangrijker om vooraf een parking te reserveren, zodat u zeker bent van een plekje en niet ter plaatse een te dure parkeerplaats hoeft te gebruiken.

 

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker