#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00 u
  • Shuttle Shuttle
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

123 Parking Charleroi Airport

Wilt u uw auto parkeren Charleroi Airport? Dan is 123 Parking Charleroi Airport een uitstekende optie. De parkeerplaats ligt op maar 5 kilometer afstand en 12 minuten reistijd van de luchthaven. 123parking vliegveld Charleroi is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is geen maximale doorrijhoogte dus u kunt elk type auto kwijt. Uw auto staat door de aanwezige veiligheidsvoorzieningen altijd veilig. De parking is afgesloten middels omheining en een slagboom, er hangen camera´s, het terrein is verlicht en er is 24-uurs bewaking. Tevens is er een wachtruimte met toilet, wat het parkeren nog comfortabeler maakt. Tenslotte, wordt u altijd geholpen met uw bagage door de medewerkers van 123 parking luchthaven Charleroi.

Let op: vanwege nieuw beleid van Charleroi Airport zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Wangenies 116, 6220 Fleurus
Reistijd shuttle: 4min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over 123 Parking
123 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij 123 Parking

123parking Charleroi Airport biedt parkeren aan in de vorm van shuttle parking. U wordt met een shuttlebusje vervoerd tussen de parking en het vliegveld. Op de dag van aankomst parkeert u uw auto en meldt u zich met uw reserveringsbevestiging bij de balie. U bent binnen 15 tot 30 minuten op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst neemt u nadat u de bagage in ontvangst heeft genomen telefonisch contact op met Charleroi Airport 123Parking. Er komt direct een shuttlebus richting het vliegveld om u terug te brengen naar de parking. Zo eenvoudig kan het zijn!

Uw mening telt: beoordeel 123 Parking Charleroi

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij 123 Parking op Charleroi Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant, waardoor u zeker niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b