#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

123 Parking Charleroi Airport

Wilt u uw auto parkeren bij Charleroi Airport? Dan is 123 Parking een uitstekende optie. De parkeerplaats van 123 Parking ligt op maar 5 kilometer afstand en 12 minuten reistijd van Charleroi Airport. De parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is geen maximale doorrijhoogte dus u kunt elk type auto kwijt. Uw auto staat door de aanwezige veiligheidsvoorzieningen altijd veilig. De parking is afgesloten middels omheining en een slagboom, er hangen camera´s, het terrein is verlicht en er is 24-uurs bewaking. Tevens is er een wachtruimte met toilet en u wordt geholpen met uw bagage. Vliegveld Charleroi parkeren bij 123 Parking is altijd betrouwbaar én voordelig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Wangenies 116, 6220 Fleurus
Reistijd shuttle: 4min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over 123 Parking
123 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij 123 Parking

123 Parking biedt Charleroi Luchthaven parking aan in de vorm van shuttle parking. U wordt met een Airport shuttle Charleroi vervoerd tussen de parking en het vliegveld. Op de dag van aankomst parkeert u uw auto en meld u zich met uw reserveringsbevestiging bij de balie. U bent binnen maximaal 15 tot 30 minuten op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst neemt u nadat u de bagage in ontvangst heeft genomen telefonisch contact op met de parking. Er komt direct een shuttlebus richting het vliegveld om u terug te brengen naar de parking. Zo eenvoudig kan Charleroi parking Airport zijn! Voor een uitgebreide uitleg kunt u ook onze parkeervormen pagina bekijken.

Een Parking Reserveren via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u op één platform een ruime selectie aan voordelige parkeerbedrijven rondom vliegvelden. Dit aanbod kunt gemakkelijk met elkaar vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Benieuwd naar de Charleroi Airport parking tarieven? Kies dan door parking Charleroi en vul uw reisdata in. U krijgt vervolgens direct ons beschikbare Luchthaven parking Charleroi aanbod te zien. U betaalt bij ons nooit reserveringskosten, u bespaart gegarandeerd dankzij onze laagste prijsgarantie en u heeft een parkeerplaats al binnen twee minuten geregeld! U bent dus altijd voorzien van goedkoop parkeren Charleroi Airport Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gebruik maken van de FAQ-pagina of onze gratis klantenservice.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )