#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

A1 Parking Charleroi Airport

Een van parkeermogelijkheden rondom Charleroi Airport is A1 Parking. A1 Parking heeft een zeer nette parkeerplaats op ongeveer 8 kilometer en 7 minuten reistijd van Charleroi Airport. A1 Parking biedt parkeren Airport Charleroi aan in de vorm van shuttle parking. De parking en bijbehorende shuttleservice zijn geopend van 04:00 tot 24:00, er wordt echter wel rekening gehouden met de eerste en laatste vluchten. Parkeren Vliegveld Charleroi doet u bij A1 Parking altijd veilig. De geasfalteerde én verlichte parking is voorzien van camera’s en is afgesloten dankzij een slagboom en omheining. U kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis en u wordt altijd geholpen met uw bagage. Om verzekerd te zijn van goedkoop parkeren Charleroi dient u via de website te reserveren, u ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail. Let op: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue des Hauchies 10, 6060 Charleroi, Belgium
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met A1 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over A1 Parking
A1 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking bij Charleroi via A1 Parking

Parkeren doet u bij A1 Parking in de vorm van shuttle parking. Parkeren in Charleroi Luchthaven middels shuttle parking is een zeer gemakkelijke én voordelige optie. U rijdt naar de parking en parkeert hier uw auto. U meldt zich vervolgens met uw reserveringsbevestiging bij de balie. U bent binnen enkele minuten op weg naar de luchthaven met een Charleroi Airport bus. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven en haalt u bij terugkomst weer op om u weer naar de parking te brengen. De shuttleservice zit altijd bij de prijs inbegrepen en de bussen rijden volgens een flexibel rijschema. Heeft u vragen? Bekijk eens onze FAQ-pagina en vindt hier uw antwoord!

Een Parking reserveren via Vliegen en Parkeren

In uw zoektocht naar een parkeerplaats rondom een vliegveld bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim én voordelig aanbod van erkende parkeerbedrijven. U kunt al snel tientallen euro’s besparen op het parkeren, met name wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi Airport. U vindt het aanbod door via de menu’s België en parking Charleroi uw reisdata in te vullen. U kunt het aanbod vergelijken en sorteren op basis van uw specifieke wensen. U betaalt nooit reserveringskosten, kunt gebruik maken van onze gratis klantenservice en u vindt altijd een goedkope parking Charleroi Airport!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )