#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 01:00
  • Shuttle Shuttle
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
Bekijk beoordelingen

Ace Parking Charleroi Airport

Charleroi Airport is met het openbaar vervoer niet makkelijk te bereiken dus het wordt aangeraden met de auto naar de luchthaven te reizen. Wanneer u hiervoor kiest dan wordt het ook aangeraden om van tevoren een parkeerplaats te reserveren, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Parking Charleroi Airport kunt u bij Ace Parking low cost, zoals de naam al doet vermoeden, zeer voordelig doen. U parkeert hier in de vorm van shuttle parking. De reistijd met de shuttle Charleroi Airport bedraagt ongeveer 11 minuten. Uw auto staat op een goed beveiligde locatie met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en service. U heeft deze parking al binnen 2 minuten geregeld!

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue des Etats-Unis 90, 6041 Charleroi
Reistijd shuttle: 11min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Ace Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Ace Parking
Ace Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 6.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over Parkeren met Ace Parking

Bij Ace Parking wordt u met een shuttlebus getransporteerd tussen de parking en de luchthaven. Voor een uitgebreide uitleg van parkeren Luchthaven Charleroi kunt u terecht op onze parkeervormen pagina. Voor een korte uitleg kunt u hier verder lezen! U rijdt direct naar het adres van de parking. U meldt zich bij het onthaal met uw reserveringsbevestiging en u wordt vervolgens binnen 30, veelal 15, minuten naar het vliegveld gebracht met een bus Airport Charleroi. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op om aan te geven dat u bent geland. Er wordt een shuttlebus naar de luchthaven gestuurd om u op te halen en naar de parking te brengen.

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een online boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden. Wij hebben aanbod op tal van vliegvelden en bij elk vliegveld tal van providers. Parkeren op Luchthaven Charleroi regelt u door de juiste luchthaven en reisdata te selecteren. U kunt elke gewenste periode reserveren en dus ook lang parkeren Charleroi. U kunt uw gewenste parking direct reserveren, u heeft Park and Fly al binnen enkele minuten geregeld! Bij vragen of onduidelijkheden verwijzen wij u door naar de FAQ-pagina of onze gratis klantenservice.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )