#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00 u
  • Shuttle Shuttle
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
Bekijk beoordelingen

Ace Parking Charleroi Airport

Charleroi Airport is met het openbaar vervoer niet makkelijk te bereiken dus het wordt aangeraden met de auto naar de luchthaven te reizen. Wanneer u hiervoor kiest dan wordt het ook aangeraden om van tevoren een parkeerplaats te reserveren, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een parking bij Charleroi Airport vindt u, zoals de naam al doet vermoeden, bij Ace Parking Low Cost zeer voordelig. U parkeert hier in de vorm van shuttleparking. De reistijd met de shuttle naar Charleroi Airport bedraagt ongeveer 11 minuten. Uw auto staat op een goed beveiligde locatie met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en service. U heeft deze parking al binnen 2 minuten geregeld!

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue des Etats-Unis 90, 6041 Charleroi
Reistijd shuttle: 11min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Ace Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Ace Parking
Ace Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 6.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over Parkeren met Ace Parking

Bij Ace Parking wordt u met een shuttlebus getransporteerd tussen de parking en de luchthaven. Voor een uitgebreide uitleg van parkeren Luchthaven Charleroi kunt u terecht op onze parkeervormen pagina. Voor een korte uitleg kunt u hier verder lezen!

U rijdt direct naar het adres van de parking (Avenue des Etats-Unis 90, 6041 Charleroi). U meldt zich bij binnenkomst met uw reservatiebevestiging en u wordt vervolgens binnen 30, veelal 15, minuten met een shuttlebus naar vliegveld Charleroi gebracht.

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op om aan te geven dat u bent geland. Er wordt een shuttlebus naar de luchthaven gestuurd om u op te halen en naar de parking te brengen.

Uw mening telt: beoordeel Ace Parking Charleroi

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Ace Parking op Charleroi Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b