#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Aeropark Charleroi Airport

Gaat u op reis via Charleroi Airport en bent u op zoek naar een voordelige én betrouwbare parking? Zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Bij Aeropark kunt u Airport Charleroi parkeren in de vorm van shuttle parking. De reistijd van de parking tot de luchthaven bedraagt ongeveer 7 minuten. Parkeren Charleroi Airport doet u bij Aeropark zeer veilig, de parking beschikt over een groot pakket aan veiligheids-, facilitaire- en service aspecten. U vindt alle details van de parking onder de knop ‘details’. U kunt op elk moment van de dag parkeren, Aeropark is namelijk 24/7 geopend. Geen stress dus om een vertraagde vlucht of een vlucht in het midden van de nacht!

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Aeropark
Aeropark wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Charleroi Airport Parking met Aeropark

Parkeren Luchthaven Charleroi doet u bij Aeropark in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een gemakkelijke en veel gebruikte parkeervorm bij vliegvelden. U rijdt op de dag van uw reis naar de parking en parkeert hier uw auto. U meldt zich vervolgens bij de balie met uw reserveringsbevestiging. Hierna wordt u binnen 30 minuten, vaak 15 minuten, naar de luchthaven gebracht met een shuttle bus Charleroi Airport. Bij terugkomst neemt u na uw landing telefonisch contact op met de parking en er zal direct een shuttlebus uw kant op komen. De shuttlebus haalt u op van de luchthaven en brengt u weer naar de parking. Zo eenvoudig en comfortabel is Parkeren Charleroi!

Reservering en Parking met Vliegen & Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van voordelige én betrouwbare parking. Al deze parking zijn gecertificeerde bedrijven. Goedkoop parkeren Charleroi Luchthaven werkt zeer eenvoudig. U vult de juiste luchthaven en reisdata in en wij tonen direct ons Charleroi Airport parkeren aanbod. U kunt de beschikbare parking vergelijken en direct een parking reserveren, wij hanteren geen reserveringskosten. U bent dus gegarandeerd voorzien van Charleroi low cost parking!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )