#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
Bekijk beoordelingen

Airport Smart Parking Charleroi Airport

Parkeren bij Airport Smart Parking is zoals de naam al doet vermoeden een slimme keuze. U bent namelijk gegarandeerd voordeliger uit dan bij de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. De parking ligt op ongeveer 8 kilometer afstand en 9 minuten reistijd van Luchthaven Charleroi. De parkeerplaats is uitstekend beveiligd. De parking is voorzien van 24-uurs bewaking, verlichting, omheining, een slagboom en camera’s. De parking helpt u altijd met uw bagage en u kunt ervoor kiezen om uw autosleutels te behouden tijdens uw trip. Wilt u zeker zijn van Airport Charleroi parking, dan dient u online via onze website te reserveren en te betalen. Charleroi parkeren is binnen enkele minuten geregeld en u ontvangt via de mail een reserveringsbevestiging.
Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue Chausteur 26, Charleroi
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Airport Smart Parking
Airport Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Auto Parkeren bij Airport Smart Parking

De parking biedt Luchthaven Charleroi parking aan in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een gemakkelijke én voordelige parkeervorm. Zoekt u dus een goedkope parking Luchthaven Charleroi, zoek dan niet verder! U parkeert uw auto op het terrein van de parking en u meldt zich vervolgens bij de balie met de reserveringsbevestiging. U wordt binnen maximaal 15 tot 30 middels een shuttle Charleroi Airport naar het vliegveld gebracht. U kunt rustig in de wachtruimte inclusief toilet plaatsnemen tot de shuttlebus voor u klaar staat. Bij terugkomst wordt u opgehaald vanaf het vliegveld en teruggebracht naar de parking. De shuttledienst is altijd bij de prijs inbegrepen en zo is uw Parking airport Charleroi uiterst voordelig.

Uw mening telt: beoordeel Airport Smart Parking Charleroi

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Airport Smart Parking op Charleroi Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b