#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 01:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
Bekijk beoordelingen

Parking Pas Cher Charleroi Airport

Bij Parking Pas Cher kunt u parkeren in Charleroi Luchthaven in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt met een shuttlebus, ook wel transfer Charleroi Airport genoemd, naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst ook weer opgehaald. Parking Pas Cher is een van de goedkopere parkeeropties en je bent gegarandeerd voorzien van goedkoop parkeren Charleroi Luchthaven. Ondanks de prijs lever je niet in op veiligheid, faciliteiten of service. De parking helpt u namelijk netjes met uw bagage, heeft een verlicht terrein zonder maximale doorrijhoogte en er is een wachtruimte inclusief toilet. Uw auto wordt geïnspecteerd door de parking en is extra beveiligd dankzij camera’s, omheining en een toilet.

Lees meer
Adres parkeerplaats Chaussée de Bruxelles 4, 6211 Mellet
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Pas Cher bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Pas Cher
Parking Pas Cher wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wiel Somers- 20-12-2017 "Even moeten zoeken maar was verder goed. Reservering tot parkeren volgende keer weer via jullie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Bosch- 20-12-2017 "Goedkoop goed beveiligd en 2x meteen op weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
vd Velden- 19-12-2017 "Goedkope optie om te parkeren bij Charleroi, bij terugweg wel paar minuten moeten wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Charleroi Airport via Parking Pas Cher

Parkeren doet u bij Parking Pas Cher aan de hand van shuttle parking. Hierbij wordt u met een Shuttle Brussel Charleroi vervoerd van de parking naar het vliegveld en weer terug. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de parking en hier parkeert u uw auto. Vervolgens meldt u zich bij de balie met de reserveringsbevestiging die u van ons via de mail heeft gekregen. Hierna wordt u binnen 30 minuten, veelal 15 minuten naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op nadat u geland bent en er wordt een shuttlebus richting het vliegveld gereden. U wordt weer netjes naar de parking gebracht. Zo makkelijk kan parkeren op Charleroi Airport zijn!

Een Parking Reserveren via Vliegen en Parkeren

Wilt u een auto parkeren Charleroi Luchthaven, zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim park and fly Charleroi aanbod met gegarandeerd de laagste prijzen. Nadat u het juiste vliegveld en uw reisdata heeft ingevuld tonen wij direct ons beschikbare aanbod. U kunt dit aanbod vergelijken op basis van verschillende variabelen en u kunt direct reserveren. Of u 1 dag wilt parkeren of lang parkeren Charleroi Luchthaven, wij hebben altijd plaats en u heeft gegarandeerd een parkeerplaats wanneer u heeft gereserveerd!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )