#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

ProPark Charleroi Airport

Bent u op zoek naar voordelig Parking Luchthaven Charleroi? Dan bent u bij ProPark aan het juiste adres. De parkeerplaats van ProPark ligt op ongeveer 9 kilometer afstand en 15 minuten reistijd van Charleroi Airport. ProPark is uitstekend voorzien op de gebieden van veiligheid, service en faciliteiten. U bent zeker van 24-uurs bewaking, camera’s en het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom en omheining. Uw auto staat dus op een uitstekend beveiligde Charleroi Airport parking. U kunt elk type auto kwijt want er is geen maximale doorrijhoogte. Het terrein is geasfalteerd en verlicht en is voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. ProPark biedt u de mogelijkheid om uw autosleutels mee te nemen op reis. Tevens wordt u altijd geholpen met uw bagage en kan uw auto zelf gewassen worden tijdens uw reis. Let op: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ProPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ProPark
ProPark wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-04-2018 "Locatie was okee... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Libe - 04-04-2018 "Fijn geparkeerd, snel op weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Charleroi Airport via ProPark

Bij ProPark parkeert u in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een makkelijke én voordelige vorm van Charleroi Airport parkeren. U rijdt met uw auto direct naar het adres van de parking waar u uw auto kunt parkeren. Vervolgens meldt u zich met uw reserveringsbevestiging bij de balie van de parking. Hierna wordt u met een shuttle bus Charleroi Airport binnen maximaal 15 tot 30 minuten naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door de shuttlebus en teruggebracht naar uw auto. Makkelijker gaat parkeren Luchthaven Charleroi niet worden! Voor een uitgebreide uitleg kunt u terecht op de parkeervormen pagina.

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer gemakkelijk het parkeeraanbod rondom vliegvelden. Bent u op zoek naar Luchthaven Charleroi parkeren? Dan kunt u in het menu ‘België’ op ‘parking Charleroi’ klikken en vult u uw reisdata in. Vervolgens ziet u het beschikbare aanbod in uw geselecteerde periode. U kunt het aanbod vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren. U betaalt geen reserveringskosten, heeft gegarandeerd een parkeerplaats, betaalt altijd de beste prijs en heeft dit alles binnen enkele minuten geregeld!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )