Parkeren bij Charles de Gaulle

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk de parkeeropties rondom Charles de Gaulle Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en goed beveiligde parkeerplaats.

Vliegt u vanaf Charles de Gaulle Airport? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parking Roissy Charles de Gaulle. Deze luchthaven ligt namelijk niet om de hoek vanuit België. Via onze website vindt u gemakkelijk het parkeeraanbod en kunt u eenvoudig vergelijken tot u de juiste parking heeft gevonden voor uw vliegreis. Bovenaan deze pagina kunt u, als u uw reisgegevens invult, parkings vergelijken die beschikbaar zijn op uw ingevoerde data. U boekt bij ons al binnen 2 minuten een parking Airport Charles de Gaulle én zonder reserveringskosten!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle

Roissy CDG Airport is een grote luchthaven met meerder terminals. Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door de grote vluchtmaatschappijen zoals Lufthansa, Brussels Airlines en Qatar Airways. De drukste terminal is Terminal 2. Deze bestaat dan ook uit meerdere sub-terminals, namelijk 2A t/m 2G. Vanuit hier vliegen diverse vluchtmaatschappijen. Terminal 3 voorziet u van zowel binnen- als buitenlandse vluchten van voornamelijk low-budget vluchtmaatschappijen.

Er zijn zowel officiële als onofficiële parking Charles de Gaulle beschikbaar. Let op: de officiële parkings zijn niet via ons te boeken. Bij ons kunt u kiezen uit een parkeerplaats met shuttle-, valetservice of op loopafstand. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan de Parkeertarieven Charles de Gaulle Airport. Hieronder vindt u een overzicht van de parkings per parkeervorm.

 

Parking_Roissy_aeroport_plan

Parkeren met shuttleservice

Shuttle parking Charles de Gaulle AirportWanneer u met shuttleservice parkeert wordt u, na het zelf parkeren van uw auto, naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. Hoelang de transfertijd is verschilt per aanbieder. Parkeren met shuttleservice is vaak een voordelige manier van parkeren. 

 

Hop Parking

Hop Parking Charles de Gaulle AirportZeer voordelig parkeren doet u bij Hop Parking. Na het parkeren op het onverharde buitenterrein wordt u in 10 minuten naar de luchthaven gebracht. De parking is 24 uur per dag geopend en wordt altijd middels camerabewaking in de gaten gehouden. Indien u even moet wachten op de shuttlebus, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Bekijk nu →

 

Fly Park

Fly Park Charles de Gaulle AirportNadat u uw auto heeft geparkeerd op het onverharde buitenterrein van Fly Park, mag u uw eigen autosleutel meenemen op reis. De parking is 24 uur per dag geopend, maar met nachttoeslag tussen 21:00 en 07:00. De shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren. De parking beschikt over camerabewaking en een toilet.

Bekijk nu →

 

Parking Premier

Parking Premier Charles de Gaulle AirportBent u op zoek naar een shuttle parking met zéér goede service? Kiest u dan voor Parking Premier. Hier parkeert u op 10 minuten afstand van de luchthaven en u hoeft uw autosleutel niet af te geven. De parking is 24 uur per dag geopend, waardoor u ook 's nachts naar de luchthaven gebracht kan worden. Het terrein is voorzien van camerabewaking en u kunt uw auto laten wassen tegen meerprijs.

Bekijk nu →

 

Airport Park Roissy

Airport Park Roissy AirportHet gemak van parkeren met shuttleservice kunt u bij Airport Park Roissy 24 uur per dag doen. Behalve een goed beveiligde parking en transfertijd van slechts 8 minuten zijn er nog veel meer voordelen van parkeren bij deze parking. Zo kunt u uw elektrische auto opladen of uw auto laten wassen, beide tegen meerprijs. Er is een kinderzitje aanwezig voor de shuttlebus indien nodig en er is bagagehulp aanwezig.

Bekijk nu →

 

Park Airport CDG

Park Airport CDG AirportNet als bovenstaande parking, kunt u ook bij Park Airport CDG 24 uur per dag parkeren en gebruik maken van de shuttleservice. De rit in de shuttlebus duurt ongeveer 8 minuten, terwijl uw auto op een zeer goed beveiligde parking staat. Zo is er een alarmsysteem, camerabewaking en zelfs een waakhond. Verder is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden of uw auto te laten wassen tegen meerprijs.

Bekijk nu →

 

Fast Park Roissy

Logo Fast Park Roissy Charles de Gaulle AirportU parkeert middels shuttleservice bij Fast Park Roissy, welke 24/7 beschikbaar is. Deze shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. De parking is goed beveiligd middels camerabewaking en er is een wachtruimte beschikbaar. Uw auto wordt middels een voertuiginspectie gecontroleerd op schade voor en na het parkeren. Er wordt hulp geboden met uw bagage en er is tevens starthulp aanwezig op de parking.

Bekijk nu →

 

Class Park Roissy

Logo Class Park Roissy Charles de Gaulle AirportParkeren op korte afstand van de luchthaven doet u bij Class'Park Roissy. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe en u kunt 24/7 gebruik maken van deze service. U kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis, zodat u er zeker van bent dat er niemand in uw auto rijdt. U kunt tegen meerprijs overdekt parkeren en tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Bekijk nu →

 

SO'Parking

SO Parking Roissy AirportWilt u 24 uur per dag gebruik kunnen maken van een parking? Dan kunt u onder andere kiezen voor SO'Parking. Na het parkeren levert u uw autosleutels in en wordt u in 8 minuten naar de luchthaven toe gereden. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis. Verder is het parkeerterrein voorzien van alle veiligdheidseisen, zoals een afgesloten poort en camerabewaking.

Bekijk nu →

 

Holiday’s Park

Logo Holiday's Park Charles de Gaulle AirportHet 24 uur per dag geopende Holiday’s Park en werkt ook met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 15 minuten naar de luchthaven toe. Er is bewakingspersoneel en camerabewaking aanwezig. Er vindt een voertuiginspectie plaats en het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Goed om te weten is dat u uw auto ook overdekt kan parkeren. Dit is tegen meerprijs bij te boeken tijdens het reserveren.

Bekijk nu →

 

Parking Roissy Tarif

Logo Parking Roissy Tarif Charles de Gaulle AirportHet grote voordeel aan Parking Roissy Tarif is dat ze 24/7 geopend zijn en u dus de hele dag en nacht terecht kunt. De shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe en indien u even moet wachten kan dit in de wachtruimte met toilet. Om de veiligheid van uw auto te waarborgen, wordt het parkeerterrein bewaakt met personeel en bewakingscamera's. Daarnaast wordt u geholpen met uw bagage.

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parking bij Charles de Gaulle Airport

Voordelige parkeertarieven

Veilig & betrouwbaar

 

Parkeren met valetservice

Valet parking Charles de Gaulle AirportParkeren met valetservice is een eenvoudige en comfortabele manier van parkeren Charles de Gaulle Airport. U rijdt naar de luchthaven en stapt daar uit. Een chauffeur van het bedrijf neemt uw auto over en parkeert de auto op de parkeerplaats. U kunt ondertussen de terminal inlopen en inchecken. Dit is een parkeervorm met een korte afhandelingstijd en mede daardoor een ontspannen manier om uw vakantie te beginnen.

Le Voiturier Parisien

Le Voiturier Paris Charles de Gaulle AirportDe zeer goede valetservice van Le Voiturier Parisien is 24/7 beschikbaar om uw auto op te halen of te brengen naar de luchthaven. Wel geldt er een nachttoeslag tussen 21:00 en 07:00 van € 10,00. Tegen meerprijs kan uw elektrische auto worden opgeladen of uw wagen gewassen worden. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking.

Bekijk nu →

 

Blue Valet

Logo Blue Valet Charles de Gaulle AirportHet goed bewaakte parkeerterrein van Blue Valet beschikt over 24-uursbewaking, voertuiginspectie en bewakingscamera’s. Het terrein is geopend van 06:00 tot 23:00. Hier parkeren is dus niet geschikt voor nachtvluchten. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw auto te laten wassen terwijl u op reis bent. Het is daarnaast ook mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren. Dit kunt u direct mee reserveren tegen meerprijs.

Bekijk nu →

 

Voordelen Valet Parking bij Charles de Gaulle Airport

Bespaart tijd, stress en geld

Direct bij de luchthaven uitstappen

Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeren op loopafstand

Parking op loopafstand Charles de GaulleMisschien wel het meest eenvoudig van allemaal is parkeren op loopafstand. Na het parkeren van uw auto loopt u in een aantal minuten naar de terminal toe. Bij de parkings op loopafstand kunt u ook nagenoeg altijd uw eigen autosleutel meenemen. 

Hilton Parking Roissy

Logo Hilton Parking Roissy Charles de Gaulle AirportDe enige parking op loopafstand behoort tot het Hilton hotel in de buurt, namelijk Hilton Parking Roissy. Het terrein is 24/7 beschikbaar en u loopt in 5 minuten naar terminal 3. Wanneer u naar terminal 1 of 2 moet, kunt u gratis gebruik maken van de terminal shuttle CDGVAL. Het betreft hier een parkeergarage welke overdekt is. U kunt zelf uw autosleutels meenemen en er is een wachtruimte met toilet aanwezig in het hotel.

Bekijk nu →

 

Voordelen op loopafstand parkeren bij Charles de Gaulle Airport

Niet afhankelijk van een ander

✓ Korte loopafstand of gratis shuttle

✓ Sleutelbehoud

Lang parkeren Charles de Gaulle

Vliegen vanuit de Franse luchthaven Charles de Gaulle Airport kan een handige keuze zijn. Het lang parkeren Charles de Gaulle is bijvoorbeeld zeer goedkoop, als u de prijzen vergelijkt met Belgische en Nederlandse luchthavens. Zo kunt u hier al parkeren voor slechts € 2,70 per dag inclusief transfer naar de luchthaven toe. Wel gelden er veel extra kosten bij parkings rondom deze luchthaven, wanneer u bijvoorbeeld met meer dan 4 personen reist of ’s nachts wilt parkeren.

 

 

Alle parkeerinfo bij Charles de Gaulle Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen12
🏆 Best beoordeeldLe Voiturier Parisien
💶 GoedkoopsteHop Parking *
📍 Dichtst bij luchthavenClass Park Roissy

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over parking Charles de Gaulle Airport of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom Vliegen en Parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle

Gezien Charles de Gaulle Airport niet echt om de hoek ligt, maar het zeker 2 uur rijden is vanaf het zuiden van België, komen de meeste mensen met de auto naar het vliegveld. Het is daarom ook bijna niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen naar de luchthaven. Wat u wel zou kunnen doen is met de trein van Brussel naar Parijs, dat ongeveer 1,5 uur duurt, en dan vanuit Parijs met de bus naar de luchthaven. 

Dit is echter erg omslachtig en wij raden dan ook aan om met de auto te komen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een Charles de Gaulle parking te vinden wanneer u onze vergelijkingstool gebruikt. Wanneer u de juiste parkeerplaats heeft gevonden, kunt u direct boeken zonder reserveringskosten. Door van tevoren een parking te reserveren, weet u niet alleen zeker dat u een plekje heeft maar bent u ook goedkoper uit. 

Meer informatie over Charles de Gaulle Airport

Charles de Gaulle Airport ligt direct aan de drukke snelweg A1, waardoor het goed bereikbaar is. Op dit moment zijn er 3 terminals, maar in 2024 opent een 4e terminal haar deuren. De luchtvaartmaatschappijen die hier landen en vertrekken zijn onder andere KLM, Brussels Airlines, Air France, Easyjet en Norwegian en zij vliegen naar 225 verschillende bestemmingen over de hele wereld. Kijkende naar het aantal passagiers, staat Charles de Gaulle Airport op de tweede plaats van drukste vliegvelden in Europa. Zij vlogen in 2019 namelijk meer dan 76 miljoen passagiers naar hun bestemming.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving