• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Charles de Gaulle Airport

Roissy Charles de Gaulle Airport is de luchthaven van Parijs, gelegen in de stad Roissy in Frankrijk. De luchthaven ligt op ongeveer 23 kilometer van Parijs en is de grootste luchthaven van Frankfrijk en de op een na grootste van Europa. Wereldwijd is de luchthaven terug te vinden op de tiende plaats.  Jaarlijks reizen er tientallen miljoenen mensen via deze luchthaven en u kunt maar liefst direct naar 325 steden wereldwijd vliegen.

Met zoveel reizigers zal het u vast niet verbazen dat het vinden van een Charles de Gaulle parking een ramp kan zijn. Daarnaast kunnen de tarieven u onaangenaam verrassen, al helemaal wanneer u niet van tevoren en parkeerplaats reserveert. Vergelijk daarom het aanbod, reserveer direct en bespaar gegarandeerd!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Reserveer een Parking bij Terminal 1, 2 of 3

Roissy CDG Airport bestaat uit drie verschillende terminals:

 • Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door grote vluchtmaatschappijen zoals Lufthansa, Burssels Airlines en Qatar Airways.
 • Terminal 2 is onderverdeeld in meerdere sub-terminals (terminals 2A, 2C, 2D, 2E, 2F en 2G). Dit is de drukte terminal en heeft een grote variatie een vluchtmaatschappijen.
 • Terminal 3 voorziet u van zowel binnen- als buitenlandse vluchten en u vindt hier voornamelijk low-budget vluchtmaatschappijen.

Op basis van de de terminal van waar uw vlucht vertrekt kan parkeren Charles de Gaulle bij sommige parkings aantrekkelijker zijn dan bij andere.

Parking_Roissy_aeroport_plan

Parkeren bij terminal 1

Wanneer u op zoek bent naar een Charles de Gaulle Airport parking dan zijn de parkings P1 en de P1 Premium het dichtstbij, beide op ongeveer 2 minuten loopafstand. Dit zijn echter prijzige opties. Wanneer u voordeliger wilt parkeren, bent u beter af bij de parking PX Eco en PR Eco. Deze bevinden zich op respectievelijk 5 en 10 minuten reizen met een shuttlebus.

Parkeren bij Terminal 2

Wanneer u op zoek bent naar een parking Paris Charles de Gaulle Airport dan zijn PAB en PAB Premium zeer interessante opties. Hier parkeert u op slecht 2 minuten loopafstand van de luchthaven. U kunt ook hier kiezen voor PX Eco parking en PR Eco parking als u wat meer wilt besparen.

Parkeren bij Terminal 3

Tot slot, parking Luchthaven Charles de Gaulle bij Terminal 3 van Roissy Airport dan zijn P3-Resa en PR Eco de beste opties. Hier parkeert u op slechts 5 tot 12 minuten reistijd van de luchthaven.

Onze parkeeropties rondom Charles de Gaulle Airport

Wij bieden een ruim aanbod van parkings aan die u kunnen voorzien van een parkeerplaats inclusief shuttleservice of valetservice. Bij deze parkings vindt u opties als overdekt parkeren, elekrisch laden, sleutelbehoud, etc. Wat uw voorkeur ook is, u vindt het terug op onze website. Alle parkings zijn daarnaast voorzien van veiligheidsfaciliteiten als camera’s, bewaking, etc. U vindt alle info, van foto’s tot reviews, allemaal terug op onze website.

Wanneer u een parking reserveert via onze website dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de transfer naar de luchthaven. De shuttlebus dropt u waar u wilt en ook de valetservice is zeer flexibel. U vindt alle info door Charles de Gaulle Airport en uw reisdata te selecteren.

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van parkeren bij Charles de Gaulle Airport

In tegenstelling tot sommige vliegvelden in Frankrijk is de infrastructuur rondom Roissy CDG Airport wel goed geregeld, dit geldt voor zowel het reizen met auto als met openbaar vervoer. Zelf naar de luchthaven reizen en parkeren bij Charles de Gaulle Airport is echter nog steeds eenvoudiger en voordeliger!

Wanneer u reist met de RER B, dan is dit alleen voordeliger wanneer u alleen reist. U vindt namelijk al een parking voor minder dan € 40 per week, deze kunt u direct online reserveren.

Zelf naar de luchthaven reizen is natuurlijk ook veel comfortabeler, al helemaal wanneer u veel bagage heeft. Als u meer veel man reist of tijdens het hoogseizoen, houdt dan rekening met enige marge in tijd. Het kan namelijk drukker zijn dan u verwacht.

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker