• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Charles de Gaulle Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk de parkeeropties rondom Charles de Gaulle Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en goed beveiligde parkeerplaats.

Vliegt u vanaf Charles de Gaulle Airport? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parking Roissy Charles de Gaulle. Deze luchthaven ligt namelijk niet om de hoek vanuit België. Via onze website vindt u gemakkelijk het parkeeraanbod en kunt u eenvoudig vergelijken tot u de juiste parking heeft gevonden voor uw vliegreis. Bovenaan deze pagina kunt u, als u uw reisgegevens invult, parkings vergelijken die beschikbaar zijn op uw ingevoerde data. U boekt bij ons al binnen 2 minuten een parking Airport Charles de Gaulle én zonder reserveringskosten!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden bij Charles de Gaulle

Roissy CDG Airport is een grote luchthaven met meerder terminals. Terminal 1 wordt voornamelijk gebruikt door de grote vluchtmaatschappijen zoals Lufthansa, Brussels Airlines en Qatar Airways. De drukste terminal is Terminal 2. Deze bestaat dan ook uit meerdere sub-terminals, namelijk 2A t/m 2G. Vanuit hier vliegen diverse vluchtmaatschappijen. Terminal 3 voorziet u van zowel binnen- als buitenlandse vluchten van voornamelijk low-budget vluchtmaatschappijen.

Er zijn zowel officiële als onofficiële parking Charles de Gaulle beschikbaar. De officiële parkings zijn niet via ons te boeken, maar alleen via de website van Charles de Gaulle Airport. Bij ons kunt u kiezen uit een parkeerplaats met shuttle- of valetservice. Hieronder vindt u een overzicht van de parkings per parkeervorm.

 

Parking_Roissy_aeroport_plan

Parkeren met shuttleservice

Wanneer u met shuttleservice parkeert, wordt u, na het zelf parkeren van uw auto, naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. Hoelang de transfertijd is verschilt per aanbieder. Dit is vaak een voordelige manier van parkeren.

Fast Park Roissy

U parkeert middels shuttleservice bij Fast Park Roissy, welke 24/7 beschikbaar is. De parking is goed beveiligd middels camerabewaking en er is een wachtruimte beschikbaar. Daarnaast kunt u ook tegen betaling uw auto laten wassen.

Boek nu →


Holiday’s Park

Het 24 uur per dag geopende Holiday’s Park en werkt ook met shuttleservice. Er is bewaking aanwezig en er is camerabewaking. Er vindt een voertuiginspectie plaats en het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Goed om te weten is dat u uw auto ook overdekt kan parkeren. 

Boek nu →


Parking Roissy Tarif

Het grote voordeel aan Parking Roissy Tarif is dat ze 24/7 geopend zijn en u dus de hele dag en nacht terecht kunt. De shuttlebus brengt u in 14 minuten naar de luchthaven en indien u even moet wachten kan dit in de wachtruimte met toilet. 

Boek nu →

Parkeren met valetservice

Parkeren met valetservice is een eenvoudige en comfortabele manier van parkeren Charles de Gaulle Airport. U rijdt naar de luchthaven en stapt daar uit. Een chauffeur van het bedrijf neemt uw auto over en parkeert de auto op de parkeerplaats. U kunt ondertussen de terminal inlopen en inchecken.

Blue Valet

Het goed bewaakte parkeerterrein van Blue Valet beschikt over 24-uursbewaking, voertuiginspectie en bewakingscamera’s. Het terrein is geopend van 06:00 tot 23:00. Hier parkeren is dus niet geschikt voor nachtvluchten.

Boek nu →

Ontdek de parkeermogelijkheden

Alle parkeerinfo bij Charles de Gaulle Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen4
🏆 Best beoordeeldFastPark Roissy
💶 Goedkoopste parkingFastPark Roissy *
📍 Dichtst bij luchthavenBlue Valet

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over parking CDG of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Waarom Vliegen en Parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle

Gezien Charles de Gaulle Airport niet echt om de hoek ligt, maar het zeker 2 uur rijden is vanaf het zuiden van België, komen de meeste mensen met de auto naar het vliegveld. Het is daarom ook bijna niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen naar de luchthaven. Wat u wel zou kunnen doen is met de trein van Brussel naar Parijs, dat ongeveer 1,5 uur duurt, en dan vanuit Parijs met de bus naar de luchthaven. 

Dit is echter erg omslachtig en wij raden dan ook aan om met de auto te komen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een Charles de Gaulle parking te vinden wanneer u onze vergelijkingstool gebruikt. Wanneer u de juiste parkeerplaats heeft gevonden, kunt u direct boeken zonder reserveringskosten. Door van tevoren een parking te reserveren, weet u niet alleen zeker dat u een plekje heeft maar bent u ook goedkoper uit. 

 

Meer informatie over Charles de Gaulle Airport

Charles de Gaulle Airport ligt direct aan de drukke snelweg A1, waardoor het goed bereikbaar is. Op dit moment zijn er 3 terminals, maar in 2024 opent een 4e terminal haar deuren. De luchtvaartmaatschappijen die hier landen en vertrekken zijn onder andere KLM, Brussels Airlines, Air France, Easyjet en Norwegian en zij vliegen naar 225 verschillende bestemmingen over de hele wereld. Kijkende naar het aantal passagiers, staat Charles de Gaulle Airport op de tweede plaats van drukste vliegvelden in Europa. Zij vlogen in 2019 namelijk meer dan 76 miljoen passagiers naar hun bestemming.

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker