#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Parking Central Charles de Gaulle

Als u op zoek bent naar een parking bij luchthaven Roissy Charles de Gaulle in de Franse hoofdstad, kunt u bij een heel aantal aanbieders terecht. Parking Central CDG is er zo een. Daar parkeert u in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten naar het vliegveld brengt en weer ophaalt. Gaat u parkeren Charles de Gaulle Airport dan bent u bij Parking Central Roissy verzekert van een terrein met 24-uursbewaking, omheining en slagbomen. Ook heeft de parking verlichting en asfalt en zijn er overdekte plaatsen tegen een meerprijs beschikbaar.
Let op: houd er rekening mee dat u bij aankomst of terugkeer op een feestdag of tussen 21:00 en 05:00 ter plaatse € 7 moet bijbetalen. Daarnaast is de shuttlebus gratis voor maximaal 4 passagiers. Voor iedere extra passagier betaalt u € 5.

 

Lees meer
Adres parkeerplaats3 Rue du stade Sauvanet, 77990 Le Mesnil Amelot, Frankrijk
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Central bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Hoe werkt shuttleparkeren bij Parking Central?

Het parkeren bij Parking Central Charles de Gaulle werkt hetzelfde als bij iedere andere parking met een shuttleservice: u rijdt op de dag van aanvang naar het adres van de parking (3 Rue du stade Sauvanet, 77990 Le Mesnil Amelot, Frankrijk; gebruik bij voorkeur een recent bijgewerkt navigatiesysteem), vervolgens meldt u zich met de reserveringsbevestiging die u van ons hebt gekregen bij een medewerker van Parking Central en parkeert u uw auto. De chauffeur brengt u zo snel mogelijk naar de vertrekhallen van de luchthaven. Bij terugkomst neemt u na het afhalen van uw bagage telefonisch contact met hen op, zodat zij u zo snel mogelijk weer komen ophalen. Alle nodige informatie vindt u na het maken van uw reservatie tevens op de reservatiebevestiging die u van ons krijgt.

 

Uw mening telt: beoordeel Parking Central Roissy CDG

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Parking Central op luchthaven Roissy Charles de Gaulle. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b