#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Parking Roissy Tarif Charles de Gaulle

Omdat Charles de Gaulle Airport zo’n grote luchthaven is, zou u verwachten dat het moeilijk is om een voordelige én betrouwbare parkeerplaats te vinden. Niet via Vliegen en Parkeren! Bij Parking Roissy Tarif kunt u parkeren in de vormen van shuttle- en valet parking. Wanneer u kiest voor shuttle parking dan bedraagt de reistijd in de shuttlebus ongeveer 14 minuten. U kunt elk moment van de dag kiezen voor parking Charles de Gaulle Airport, de parking is namelijk 24/7 geopend! Om de veiligheid van uw auto te waarborgen is de parking voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. Parkeren Charles de Gaulle kan er met elk type auto, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte. Daarnaast is het terrein netjes verlicht en voorzien van een wachtruimte met toilet.

Lees meer
Adres parkeerplaats 32 Avenue de la gare, Louvres
Reistijd shuttle: 14min
Contactlocatie Valet 95711 Roissy Charles de Gaulle, BP 20101 , Roissy, France
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Roissy Tarif bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Roissy Tarif
Parking Roissy Tarif wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-01-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Royston - 09-01-2018 "Super, geparkeerd auto ook weer netjes. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ans - 09-01-2018 "Super, wel ietsje verderweg maar 2 keer optijd en netjes geholpen met de koffers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren met Parking Roissy Tarif

Charles de Gaulle parking kan bij Parking Roissy Tarif aan de hand van twee verschillende parkeervormen, namelijk shuttle parking en valet parking. Wanneer u kiest voor shuttle parking dan wordt u vanaf de parking naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus en bij terugkomst andersom. Wanneer u kiest voor valet parking dan wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van de parking. De chauffeur zal uw auto overnemen bij de vertrekhal van de luchthaven. Bij terugkomst zal de chauffeur weer klaarstaan met uw auto en zo kunt u gemakkelijk en snel weer doorgaan.  Voor welke vorm van Parking Paris Charles de Gaulle airport u ook kiest, het is gemakkelijk en betrouwbaar!

Reserveer uw parking op Charles de Gaulle via Vliegen en Parkeren

Parking Roissy Tarif en andere parkings zijn gemakkelijk te reserveren via onze website. Wanneer u op zoek bent naar lang parkeren Charles de Gaulle dan selecteert u het juist vliegveld en reisdata en u ziet direct het beschikbare aanbod. U kunt dit aanbod rustig vergelijk en u heeft uw gewenste parking al binnen enkele minuten gereserveerd. Wij rekenen geen reserveringskosten op ons voordelige aanbod, u bent dus altijd voorzien van goedkoop parkeren Charles de Gaulle! Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht op onze FAQ-pagina of onze gratis klantenservice, we helpen u graag op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b