#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Parking4You Charles de Gaulle Airport

Bij Parking 4 You kunt u eenvoudig en voordelig parkeren bij de luchthaven Charles de Gaulle, gelegen nabij Parijs. Parking 4 You CDG wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten en bedient u middels shuttle parking. Bekijk eens de foto’s en beoordelingen, zo weet u precies waar uw auto geparkeerd wordt en wat u te wachten staat. Wanneer u kiest voor parking Charles de Gaulle Airport via Parking4You dan staat uw auto op een parkeerplaats die uitstekend beveiligd is, ruim voldoende faciliteiten beschikbaar heeft en goede service verleend. De parking is voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. U kunt er elk type auto want er is geen maximale doorrijhoogte en het terrein is geasfalteerd en verlicht.  U kunt er daarnaast elk moment van de dag parkeren, ze zijn 24/7 geopend!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking4You bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parking4You
Parking4You wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-01-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco S.- 09-01-2018 "Terugweg was even zoeken naar de opstappplaats ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Dia- 09-01-2018 "Goed voor weinig geld, prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parking Charles de Gaulle met Parking4You

Zoals gezegd parkeert u bij Parking 4 You in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een eenvoudige en voordelige parkeervorm. Charles de Gaulle parking in de vorm van shuttle werkt als volgt; u rijdt direct naar het adres van de parkeerplaats en hier parkeert u uw auto. U toont uw bevestiging die u via de mail heeft gekregen en na akkoord wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Houdt hierbij rekening met 15 tot 30 minuten wachttijd. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Park4You Charles de Gaulle en zij zorgen ervoor dat er direct een shuttlebus naar het vliegveld wordt gereden. U wordt hier opgehaald, naar uw auto gebracht en u kunt direct weer doorgaan!

Uw mening telt: beoordeel Parking4You Charles de Gaulle

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Parking4You op Charles de Gaulle Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b