#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

YummyPark Charles de Gaulle Airport

Let op, voor een aankomst tussen 21.00 uur en middernacht dient een toeslag van 10 € ter plaatse te worden betaald.

YummyPark is een voordelige en betrouwbare aanbieder gelegen nabij Roissy Charles de Gaulle Airport. De parkeerplaats ligt op het adres 2 Bis Chemin de la Dime, 95700 Roissy. Dit is op ongeveer 7 minuten van de luchthaven, u bent dus nooit veel tijd kwijt wanneer u bij YummyPark kiest voor Parking Luchthaven Charles de Gaulle. Op de foto’s kunt u zien hoe de parkeerplaats eruit ziet. Het parkeerterrein is voorzien van 24-uurs bewaking, voertuig inspectie en camera’s. Daarnaast is het gehele terrein afgesloten middels omheining en een slagboom. Het terrein zelf is geasfalteerd en verlicht en daarnaast ook voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en beschikbaar. U krijgt tijdens het parkeren hulp met uw bagage en als extra services kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Lees meer
Adres parkeerplaats 2 Bis Chemin de la Dîme, 95700 Roissy
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met YummyPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b