#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
Bekijk beoordelingen

Parkshuttle Valet Cologne Airport

Keulen Airport ligt net over de Nederlandse grens in Duitsland. Het is een handig en veel gebruikt vliegveld. In uw zoektocht naar parkeren Vliegveld Keulen bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Bij Park shuttle/valet kunt u zoals de naam al doet vermoeden parkeren in de vorm van shuttle parking, maar ook valet parking. Uw auto staat op een veilige en betrouwbare locatie met voldoende faciliteiten ne uitstekende service. Parkeren Koln Bonn Airport kan bij Park shuttle/valet op ieder moment van de dag, de parking is namelijk 24/7 geopend! De veiligheid van de parking wordt gewaarborgd dankzij omheining, camera’s, wagen inspectie en 24-uurs bewaking. Er is ook geen max. doorrijhoogte en het terrein is netjes verlicht en geasfalteerd.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Keulen
Adres parkeerplaats Pauline-Christmann-Straße 4, 51107 Keulen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Shuttle/Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Shuttle/Valet
Park Shuttle/Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren van uw auto bij Parkshuttle Valet

Park shuttle/valet biedt Keulen Vliegveld parkeren aan in de vormen van shuttle- en valet parking. Shuttle parking houdt in dat u direct naar de parking rijdt en hier uw wagen parkeert. U wordt binnen 30 minuten, vaak 15 minuten, naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. Valet parking Keulen Airport houdt in dat u direct naar de vertrekhal rijdt, hier neemt een chauffeur van de parking uw wagen over. Let op dat u ongeveer 30 minuten van tevoren belt om aan te geven hoe laat u arriveert. Bij terugkomst neemt u bij zowel shuttle- als valet parking telefonisch contact op om aan te geven dat u geland bent. Er zal direct een shuttlebus of chauffeur uw kant op gestuurd worden. Zo makkelijk kan parking Cologne Airport zijn!

Uw mening telt: beoordeel Parkshuttle Valet Keulen

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Parkshuttle op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )