#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

ParkCool Keulen

ParkCool is een van onze voordeligste opties als u op korte afstand van Keulen-Bonn Airport wilt parkeren. De parking scoort zeer hoog op het gebied van veiligheid. U kunt er alle gangbare maatregelen verwachten: 24-uursbewaking, bewakingscamera’s, een verlicht terrein met hekwerk, slagbomen en uw auto wordt voor afgifte op schade geïnspecteerd. Ook kunt u er tegen betaling uw wagen tijdens uw reis laten wassen. Maakt u zich niet druk om de openingstijden, want ParkCool Köln is 24/24 uur geopend. Een shuttle brengt u in 11 minuten van de parking van ParkCool Cologne naar de luchthaven. U zit gebakken met Köln Airport parking van ParkCool!

Let op: als u uitzonderlijke of extra grote bagage hebt, is het verstandig dit bij de reservatie te vermelden. De parking rekent mogelijk extra kosten voor het vervoer van grote bagage.

Lees meer
Adres parkeerplaats Pauline-Christmann-Str. 4, 51107 Köln, Duitsland
Reistijd shuttle: 11min
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkCool bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij ParkCool Keulen-Bonn Airport: zo werkt het

ParkCool biedt een gratis shuttledienst aan die u naar en van de luchthaven brengt. Daarmee bent u slechts 11 minuten onderweg. Rijd op de dag van aanvang naar Pauline-Christmann-Str. 4, 51107 Köln, Duitsland. Daar vindt u ParkCool Parking Köln. U toont bij aankomst de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen en parkeert uw wagen. Houd rekening met een wachttijd van een kwartier voor de shuttlebus.

Bij terugkomst neemt u vanaf de luchthaven telefonisch contact op ParkCool Keulen, zodat zij de shuttlebus uw kant op kunnen sturen. Verdere instructies en gegevens vindt u op de reservatiebevestiging die u direct na reserveren van ons ontvangt.

Uw mening telt: beoordeel ParkCool Cologne

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkCool op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b