#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ParkSafe Cologne Airport Shuttle

Vliegt u vanaf airport Keulen, dan kunt u eenvoudig en veilig parkeren bij ParkSafe Köln. Kies voor shuttle- of valet-parkeren op een verlicht, geasfalteerd terrein voorzien van camerabewaking, omheining en slagbomen, dat bovendien 24/7 is geopend. Ook verschaft deze parkeeraanbieder kostenloos kinderzitjes voor tijdens de shuttlerit en biedt hij een tankservice, zodat u bij terugkomst uw reis met een gerust hart kunt vervolgen. Voor dat laatste betaalt u de kosten van een volle tank plus € 10,- servicekosten. ParkSafe Cologne houdt via internet de aankomst van uw vlucht nauwkeurig in de gaten, zodat zij tijdig ter plaatse zijn.

Na reservatie ontvangt u een bevestigingsmail met de door u ingevulde gegevens, de contactgegevens van Park Safe en een omschrijving van het parkeerproces. Uw auto op vliegveld Keulen Bonn parkeren was nooit zo gemakkelijk.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rösrather Str. 334, 51107 Köln, Duitsland
Reistijd shuttle: 14min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Safe Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Shuttle-parkeren bij ParkSafe

Als u kiest voor shuttle-parkeren, rijdt u eerst met uw eigen wagen naar de gereserveerde parking van Park Safe Keulen Bonn Airport (Rösrather Str. 334, 51107 Köln, Duitsland). Vanaf daar wordt u, op vertoon van de bevestiging in uw mail, met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Het flexibele rijschema van de bus betekent dat u binnen 30 minuten op weg bent. De reistijd van de shuttle bedraagt 14 minuten. Het maakt niet uit of u alleen bent, met z’n tweeën of met vier personen; de ParkSafe-shuttle is tot vijf personen kostenloos. Neem bij terugkomst van uw reis en na het ophalen van uw bagage telefonisch contact op met ParkSafe Köln. Alle benodigde informatie staat op de reservatiebevestiging vermeld. Let wel: u parkeert zelf, maar om praktische redenen overhandigt u uw autosleutels aan de parkinghouder. Deze plaatst de voertuigen zoveel mogelijk op volgorde, zodat u bij terugkomst snel kunt uitrijden.

Uw mening telt: beoordeel ParkSafe Shuttle Keulen

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkSafe Shuttle op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b