#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

ParkShuttle24 Cologne Airport

De naam ParkShuttle verklapt al veel over de service en de openingstijden. Vliegveld Koln parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice en deze service plus de parking zijn 24/7 geopend. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de Genker Straße 9, 53842 in Troisdorf. Vanaf hier wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht, de reistijd bedraagt ongeveer 9 minuten. Houdt hierbij rekening met eventueel een wachttijd van 15 tot 30 minuten. U dient uw sleutels af te geven voor u op reis gaat. Dit is verzekeringtechnisch en om het terein beheersbaar te houden. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken, de parking is voorzien van alle veiligheidsfaciliteiten. Daarnaast is het terein netjes geasfalteerd, verlicht en is er een wachtruime inclusief toilet. Als extra services biedt Parkshuttle24 Keulen Airport bagagehulp en starthulp aan.

Lees meer
Adres parkeerplaats Brucknerstraße 40, 51145 Keulen
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parkshuttle24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Parkshuttle24
Parkshuttle24 wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b