#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

ParkTime Cologne Airport

Keulen Airport is een groeiende luchthaven met een groot parkeeraanbod. Bij ParkTime kunt u parkeren in de vorm van shuttle parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten reistijd van het vliegveld. De parking zelf is voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. U kunt er elke type auto kwijt, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte. Het terrein is geasfalteerd en verlicht en tevens voorzien van een wachtruimte. Parking Köln Bonn Airport kan bij ParkTime 24/7 en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage. Parkeren Keulen Airport via Vliegen en Parkeren is altijd voordelig en betrouwbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Poll Vingster Strasse 124, 51105 Keulen
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkTime bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Keulen Airport parking via Parktime

ParkTime biedt parkeren Köln Airport aan in de vorm van shuttle parking. Wanneer u kiest voor shuttle parking dan rijdt u naar het adres van de parking en parkeert hier uw auto. Vervolgens toont u de reserveringsbevestiging die u van ons via de mail heeft ontvangen. Vervolgens bent u binnen 30 minuten na aankomst, veelal 15 minuten, op weg naar de luchthaven in een shuttlebus. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met parking om aan te geven dat u geland bent. Er wordt direct een shuttlebus naar het vliegveld gestuurd om u terug te brengen naar de parking. Zo makkelijk kan Keulen Luchthaven parking zijn!

Uw mening telt: beoordeel ParkTime Keulen

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkTime op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b