#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Sky Autopark Cologne Airport

Bent u op zoek naar een voordelige én betrouwbare parkeerplaats rondom Keulen Airport? Zoek dan niet verder! Bij Sky Autopark staat uw auto op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats die uitstekende service en faciliteiten levert. Zo weet u zeker dat u lang parkeren Vliegveld Keulen met een gerust hart kunt doen. De parking is 24/7 geopend, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over vroege of late vluchten en eventuele vertragingen. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en er is een nette wachtruimte aanwezig. Luchthaven Keulen parkeren bij Sky Autopark is zeer veilig dankzij de aanwezige slagboom, camera’s, voertuig inspectie, 24-uurs bewaking en omheining.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Keulen
Adres parkeerplaats Waldstraße 125, 51145 Keulen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Autopark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Autopark
Sky Autopark wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren rondom Koln-Bonn via Sky Autopark

Sky Autopark biedt parkeren Keulen luchthaven aan in de vorm van valet parking. Valet parking is een zeer snelle en comfortabele parkeervorm. Valet parking Keulen Airport werkt als volgt: U rijdt op de dag van parkeren direct naar het vliegveld. U belt ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren de parking, het nummer staat op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst staat er een chauffeur van de parking klaar en neemt uw wagen na een korte inspectie over. U kunt uw reis vervolgen en de chauffeur parkeert uw auto. Bij terugkomst belt u nadat u geland bent en zal hetzelfde proces zich weer herhalen. Op onze parkeervormen pagina vindt u meer informatie over het parkeren!

Uw mening telt: beoordeel Sky Autopark Keulen

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Sky Autopark op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b