#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Tuna Park Cologne Airport

Tuna Park is een verzorgde en voordelige parking gelegen nabij Keulen Airport. U parkeert hier op een buiten parkeerplaats, dus onoverdekt. De parking heet dan ook officieel Tuna Park Außenparkplatz. De parking ligt op de Hansestraße 63a, 51143 in Köln op ongeveer 7 minuten reistijd van de vlieghaven. Tuna Park Keulen is, los van voertuig inspectie, van alle veiligheidopties voorzien. Uw auto staat dus hoe dan ook veilig tijdens uw afwezigheid. Over de hoogte van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken en het terein is netjes verlicht. Dat komt goed uit want de parking is 24/7 geopend. U kunt dus ook ’s nachts zonder zorgen kiezen voor Keulen Bonn Airport parkeren en genieten van de services. U ontvangt na het maken van een reservatie, via de mail, alle informatie over het parkeren op een reserveringsbevestiging. Let op: de shuttleservice is voor max 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 6 gerekend, deze kosten kunnen betaald worden bij de parking.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hansestraße 63a, 51143 Köln
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Tuna Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b