#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Tuna Park Overdekt Cologne Airport

Tuna Park heeft twee locaties voor parking Airport Koln, waaronder een parking waar u overdekt kunt parkeren. Ook wel zo fijn, zo staat uw auto beschermd tegen de natuurlijke elementen. Het adres van de overdekte parking is de Bergerstraße 42a, 51143 Köln. Dit is op ongeveer 8 minuten van de vlieghaven, u wordt weggebracht en opgehaald met een shuttebus. Houdt bovenop de 8 minuten rekening met enige eventuele wachttijd. Los van voertuig inspectie is de parking voorzien van alle relevante veiligheidaspecten. De parking en aangeboden services zijn op ieder moment van de dag beschikbaar, Tuna Park Keulen Overdekt is namelijk 24/7 geopend en beschikbaar. U vindt alle details op de parking onder de knop ‘details’. Let op: de shuttleservice is voor max 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 6 gerekend, deze kosten kunnen betaald worden bij de parking.

Lees meer
Adres parkeerplaats Bergerstraße 42a, 51143 Köln
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Tuna Park Overdekt bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b