#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parking Soleil Orly Airport

Bent u op zoek naar Parking Paris Orly? Zoek dan niet verder! Bij Parking Soleil zit u helemaal goed. Deze parking bevindt zich op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven Orly en u parkeert in de vorm van shuttle parking. De shuttlebussen rijden volgens een flexibel rijschema, u hoeft dus nooit lang te wachten! De parking beschikt over uitgebreide service- en veiligheidsfaciliteiten. Op het gebied van veiligheid zit u helemaal goed bij Parking Soleil. De parking is voorzien van het volledige veiligheidspakket. U vindt alle informatie via de button ‘details’. Waar wacht u nog op en kies voor parking Orly Airport via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaats 54 Voie des Groux, 91320 Wissous
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Soleil bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Shuttle Parking Orly met Parking Soleil

Bij Parking Soleil parkeert u in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een veel gebruikte vorm van parking Paris Orly Airport. U rijdt direct naar het adres van de parking en hier kunt u uw auto parkeren. U meldt zich vervolgens bij het onthaal en hier toont u uw reserveringsbevestiging. U wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht, houdt rekening met 15 tot 30 minuten wachttijd. Zo weet u zeker dat u op tijd komt! Bij terugkomst belt u de parking op om aan te geven dat u bent geland. Er wordt direct een shuttlebus uw kant op gestuurd en deze brengt u weer terug naar de parking. U ziet het; Paris Orly parking is gemakkelijk én voordelig!

Airport Parking Reserveren met Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden. Wij hebben een ruim aanbod van parking providers rondom tal van vliegvelden. U vindt het beschikbare parking Airport Orly aanbod door Orly Airport en uw reisdata te selecteren. U kunt het aanbod rustig vergelijken en u kunt direct reserveren. U betaal geen reserveringskosten en u kunt ervoor kiezen om kosteloos te annuleren. Er is maar één goede manier om parkeren Orly Luchthaven te regelen en dat is via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b