#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

Garant Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Rotterdam Airport wordt voornamelijk aangeboden in de vorm van valet parking. Wanneer u kiest voor parking Rotterdam Airport bij Garant Parking dan parkeert u uitsluitend in combinatie met valet parking. De valet service zit altijd bij de prijs inbegrepen. Het parkeerterrein is voorzien van voertuig inspectie, omheining en een slagboom. Tevens kent het terrein geen maximale doorrijhoogte en is het daarnaast ook geasfalteerd én verlicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele vertragingen en openingstijden. Garant Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage en u kunt er zelfs voor kiezen om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Zo wordt Parking luchthaven rotterdam gemakkelijk én u keert terug in een schone auto!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Garant Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Garant Parking
Garant Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 12-09-2018 "Fijne en betaalbare service bij Rotterdam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uitleg over de aangeboden parkeervorm valet parking

In tegenstelling tot andere vliegvelden waar shuttle parking de meest voorkomende parkeervorm is kunt u bij Parking Vliegveld Rotterdam voornamelijk kiezen uit valet parking. Valet parking is een duurdere maar ook een snellere én gemakkelijkere parkeervorm. Wanneer u kiest voor valet parking Zestienhoven, een andere naam voor Rotterdam Airport, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. U neemt ongeveer een halfuur voordat u verwacht te arriveren contact op met de parking. Zodoende kan de parking een chauffeur naar het vliegveld sturen om u direct van dienst te kunnen zijn. Bij aankomst wordt de auto geïnspecteerd en na afronding kunt u uw reis vervolgen en zal de chauffeur uw auto parkeren. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op wanneer u uw koffers in ontvangst heeft genomen en uw auto zal weer klaar staan bij het vliegveld.

Vergelijk en Reserveer via Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar parkeren Luchthaven Rotterdam tarieven? Dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim parking Rotterdam Luchthaven aanbod dat u eenvoudig kunt vergelijken en u kunt ook direct een parkeerplaats reserveren! Ons aanbod bestaat uit gecertificeerde parkeerbedrijven die rondom vliegvelden zijn gelegen. Dit aanbod hanteert tarieven die vele malen lager liggen dan de officiële parkeerplaatsen van een vliegveld. De prijzen die u op onze website vindt zullen hetzelfde of zelfs lager zijn dan de prijzen die aanbieders zelf hanteren! U bent dus altijd voorzien van goedkoop parkeren Rotterdam Airport!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )