#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 07 - 23 u
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Park Air Rotterdam Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats Vliegveld Rotterdam, dan bent u aan het juiste adres. Park Air is een parking nabij Rotterdam Airport. U kunt hier parkeren in combinatie met een bij de prijs inbegrepen valet service. Valet parking is een zeer comfortabele vorm van Rotterdam parking Airport. Park Air is geopend van 07:00 tot 23:00, er wordt echter wel rekening gehouden met vertragingen van de vluchten. De parkeerplaats is voorzien van voertuig inspectie, er is geen maximale doorrijhoogte en u wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage. U kunt uw auto voor een lange periode parkeren maar u kunt ook kiezen voor Rotterdam Airport kort parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Heathrowbaan 2, 3045AG Rotterdam
Adres parkeerplaats Heathrowbaan 2, 3045AG Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Air bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Air
Park Air wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wout - 04-07-2019 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij Park Air

Park Air biedt Rotterdam the Hague Airport parkeren aan met een valet service. Dit houdt in dat uw Auto parkeren Rotterdam Airport wordt gedaan door een chauffeur van de parking. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal, u belt ongeveer 30 minuten voor u verwacht naar de parking. Het telefoonnummer van de parking staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst zal er een chauffeur van de parking voor u klaar staan. De chauffeur zal uw auto inspecteren en al het papierwerk afronden. Na afronding kunt u uw weg vervolgen, u bent dan al bij het vliegveld, hoe comfortabel! Park Air is een voordelige optie en dus een voorbeeld van parkeren Rotterdam Airport goedkoop.

Vliegveld Parking met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van parkeerplaatsen rondom verscheidene vliegvelden in verscheidene landen. U kunt dit aanbod vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren. Parkeren op Rotterdam Airport heeft u zo geregeld, u vult het juiste vliegveld en uw reisdata in en u ziet direct het beschikbare aanbod in uw periode. U kunt direct uw ideale parkeerplaats reserveren, u betaalt hierbij geen reserveringskosten. Parkeren Luchthaven Rotterdam tarieven heeft u binnen enkele seconden en u bent gegarandeerd voorzien van een voordelige én veilige parkeerplaats!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b