#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 00 u
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Speed Parking Rotterdam Airport

Parking Airport Rotterdam doet u bij Speed Parking in vorm van shuttle parking. Dit is een van de weinige aanbieders bij Rotterdam Airport waar u kunt kiezen voor shuttle parking. De parkeerplaats is gelegen op ongeveer 3 kilometer afstand en 5 minuten reistijd van Rotterdam Airport. Het parkeerterrein is geopend van 05:00 uur tot 24:00 uur. Het terrein is beveiligd dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. Op facilitair gebied is er geen maximale doorrijhoogte, een verlicht terrein, een wachtruimte en een toilet. Tijdens het parkeren wordt u geholpen met uw bagage en u kunt ervoor kiezen uw autosleutels mee te nemen tijdens uw reis. Wanneer u kiest voor Rotterdam Luchthaven parking bent u dus van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Adres parkeerplaats Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ Rotterdam
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Speed Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Speed Parking
Speed Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja - 20-12-2017 "Aardige man, afspraken werden nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vizar Demboula- 20-12-2017 "Nette plaats, goed personeel busje reed goed door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Jaspers- 20-12-2017 "Busje was er bijna direct op de terugweg (5 minuutjes wachten) meneer had ook een leuk praatje in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verantwoord- 20-12-2017 "Snel, netjes en adequaat. Locatie zag er redelijk netjes uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over de Parkeervorm Shuttle Parking

Speed Parking is een van de weinige Luchthaven Rotterdam parkings die shuttle parkeren aanbiedt. Shuttle parking is een voordelige én gemakkelijk vorm van parkeren Rotterdam Airport. Het parkeren gaat in zijn werking middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U rijdt direct naar de parking en hier parkeer u uw auto. Hierna meldt u zich bij de balie met uw reserveringsbevestiging. Nadat u zich gemeld heeft bent u binnen 30 minuten, veelal 15 minuten op weg naar het vliegveld in een shuttlebusje. Bij terugkomst neemt u aan de bagageband telefonisch contact op met de parking om aan te geven dat u bent geland. Er wordt vervolgens direct een shuttlebus richting het vliegveld gereden om u weer op te halen en terug te brengen naar uw auto. U vindt meer informatie over de parkeervormen van Rotterdam Airport parkeren op onze parkeervormen pagina.

Uw mening telt: beoordeel Speed Parking Rotterdam

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Speed Parking op Rotterdam Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b