#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Speed Parking Rotterdam Airport

Parking Airport Rotterdam doet u bij Speed Parking in vorm van shuttle parking. Dit is een van de weinige aanbieders bij Rotterdam Airport waar u kunt kiezen voor shuttle parking. De parkeerplaats is gelegen op ongeveer 3 kilometer afstand en 5 minuten reistijd van Rotterdam Airport. Het parkeerterrein is geopend van 05:00 uur tot 24:00 uur. Het terrein is beveiligd dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. Op facilitair gebied is er geen maximale doorrijhoogte, een verlicht terrein, een wachtruimte en een toilet. Tijdens het parkeren wordt u geholpen met uw bagage en u kunt ervoor kiezen uw autosleutels mee te nemen tijdens uw reis. Wanneer u kiest voor Rotterdam Luchthaven parking bent u dus van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Adres parkeerplaats Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ Rotterdam
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Speed Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Speed Parking
Speed Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja - 20-12-2017 "Aardige man, afspraken werden nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vizar Demboula- 20-12-2017 "Nette plaats, goed personeel busje reed goed door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Jaspers- 20-12-2017 "Busje was er bijna direct op de terugweg (5 minuutjes wachten) meneer had ook een leuk praatje in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verantwoord- 20-12-2017 "Snel, netjes en adequaat. Locatie zag er redelijk netjes uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over de Parkeervorm Shuttle Parking

Speed Parking is een van de weinige Luchthaven Rotterdam parkings die shuttle parkeren aanbiedt. Shuttle parking is een voordelige én gemakkelijk vorm van parkeren Rotterdam Airport. Het parkeren gaat in zijn werking middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U rijdt direct naar de parking en hier parkeer u uw auto. Hierna meldt u zich bij de balie met uw reserveringsbevestiging. Nadat u zich gemeld heeft bent u binnen 30 minuten, veelal 15 minuten op weg naar het vliegveld in een shuttlebusje. Bij terugkomst neemt u aan de bagageband telefonisch contact op met de parking om aan te geven dat u bent geland. Er wordt vervolgens direct een shuttlebus richting het vliegveld gereden om u weer op te halen en terug te brengen naar uw auto. U vindt meer informatie over de parkeervormen van Rotterdam Airport parkeren op onze parkeervormen pagina.

Reserveer een Airport Parking via Vliegen en Parkeren

Wij adviseren altijd een parkeerplaats bij een vliegveld van tevoren te reserveren. Wanneer u op zoek bent naar parkeerplaats reserveren rotterdam airport, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en u kunt direct reserveren. U bespaard gegarandeerd ten opzichte van de officiële airport parking, dit kan al snel oplopen tot tientallen euro’s! u betaalt daarnaast geen reserveringskosten voor parkeren Luchthaven Rotterdam en u heeft al binnen twee minuten een parkeerplaats gereserveerd.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )