#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport

Wanneer u bij Rotterdam Airport parkeert, dan is het u wellicht al opgevallen dat er veel valet parking aanbieders zijn. Valet parkeren is dan ook de meest gebruikte parkeervorm rondom deze luchthaven. Bij Valet Parkeer Service Rotterdam parkeert u dan ook, verrassend genoeg, inclusief valetservice. Hiermee heb je maximaal gemak en minimaal tijdsverlies tijdens het proces van Airport rotterdam parkeren. Uw auto wordt geparkeerd op een goed beveiligde parkeerplaats, deze is voorzien van omheining, camera’s, voertuig inspectie en een slagboom. Daarnaast kunt u 24/7 gebruik maken van de parkeerplaats en bijbehorende services.

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60
Adres parkeerplaats Gatwickbaan 2, 3045AP, Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valet Parkeer Service bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Het Parkeerproces bij Valet Parkeer Service

Zoals gezegd is valet parkeren een zeer eenvoudige en comfortabele parkeervorm, bij Rotterdam Airport Valet Parkeer Service zijn hierbij geen uitzonderingen. U rijdt namelijk direct naar de luchthaven, het adres is Airportplein 60, 3045 AP in Rotterdam. Neem ongeveer 30 minuten voor u arriveert telefonisch contact op met Valet Parkeerservice Rotterdam Airport, zo sturen zij direct een chauffeur naar de luchthaven. Deze chauffeur neemt uw auto na een inspectie over en parkeert op de parkeerplaats. Bij terugkomst herhaalt hetzelfde proces zich en rijdt de chauffeur uw auto weer terug naar de luchthaven. Zo heeft u dus minimaal tijdsverlies en bent u altijd snel op weg.

De Beoordelingen en Reviews van onze Klanten

Uw mening is ontzettend belangrijk voor ons. Daarom sturen wij na iedere reservering en na afloop van het parkeren een uitnodiging ons en de parking te beoordelen. Zo weten wij precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen. Heeft u een reservering gemaakt bij ValetParkeerService Rotterdam, we horen u verhaal graag!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )