#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Worldhotel Wings Rotterdam Airport

Wanneer u op zoek bent naar parkeren Rotterdam The Hague Airport dan kan dat bij het Wings Hotel. Omdat het hotel direct bij de luchthaven ligt is parking Wings Hotel Rotterdam een eenvoudige optie, u kunt dan ook na het parkeren direct naar de luchthaven lopen. U parkeert in de parkeergarage die onder het hotel ligt, hier vindt u parkeerplaatsen voor invaliden en inclusief elektrische laadpunten. De maximale inrijhoogte is 2,05 meter en er is plaats voor ongeveer 500 auto’s. Uw auto staat veilig dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, camera’s en afsluiting middels een slagboom. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, ook wel zo fijn!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam
Loopafstand: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Worldhotel Wings bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Worldhotel Wings
Worldhotel Wings wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lucas - 04-07-2019 "Zeer mooie parking. Direct de garage en lopend naar de vlieghaven en mooi tarief. Zeker een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam Airport

Wanneer u kiest voor parking Worldhotel Wings Luchthaven Rotterdam dan rijdt u direct naar het adres Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP. Hier parkeert u uw auto en u kunt te voet naar de luchthaven, de loopafstand bedraagt slechts 100 meter. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug en u kunt de parkeergarage verlaten. Zo eenvoudig is het parkeren Worldhotel Rotterdam Airport! Een uitgebreide en geheel specifieke uitleg vindt u op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

Uw mening telt: beoordeel World Hotel Wings Rotterdam

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij World Hotel Wings op Rotterdam Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b