#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Worldhotel Wings Rotterdam Airport

Wanneer u op zoek bent naar parkeren Rotterdam The Hague Airport dan kan dat bij Worldhotel Wings. Omdat het hotel direct bij de luchthaven ligt is parking Worldhotel Wings Rotterdam een eenvoudige optie, u kunt dan ook na het parkeren direct naar de luchthaven lopen. U parkeert in de parkeergarage die onder het hotel ligt, hier vindt u parkeerplaatsen voor invaliden en inclusief elektrische laadpunten. De maximale inrijhoogte is 2,05 meter en er is plaats voor ongeveer 500 auto’s. Uw auto staat veilig dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking, camera’s en afsluiting middels een slagboom. U kunt uw autosleutels meenemen op reis, ook wel zo fijn!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam
Loopafstand: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Worldhotel Wings bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Worldhotel Wings
Worldhotel Wings wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lucas - 04-07-2019 "Zeer mooie parking. Direct de garage en lopend naar de vlieghaven en mooi tarief. Zeker een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam Airport

Wanneer u kiest voor parking Worldhotel Wings Luchthaven Rotterdam dan rijdt u direct naar het adres Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP. Hier parkeert u uw auto en u kunt te voet naar de luchthaven, de loopafstand bedraagt slechts 100 meter. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug en u kunt de parkeergarage verlaten. Zo eenvoudig is het parkeren Worldhotel Rotterdam Airport! Een uitgebreide en geheel specifieke uitleg vindt u op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

Uw mening telt: beoordeel World Hotel Wings Rotterdam

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij World Hotel Wings op Rotterdam Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )