#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

24:7 Parking Premium Schiphol Airport

In uw zoektocht naar goedkoop parkeren Luchthaven Amsterdam, bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. 24:7 Parking Premium is een van onze meest voordelige aanbieders. U kunt hier parkeren in de vorm van shuttle parkeren Schiphol. De parkeerplaats ligt op ongeveer 9 minuten reistijd met de shuttlebus van de parkeerplaats naar het vliegveld. De parking biedt u extra zekerheid door de aanwezige veiligheids-, facilitaire en service aspecten. Op het gebied van veiligheid is 24:7 Parking zoals je verwacht van zo’n naam zeer premium. Alle veiligheidsaspecten zijn aanwezig! Ook op facilitair en service gebied wordt er meer dan voldoende geleverd. U vindt alle informatie onder de knop ‘details’. Hoe dan ook Airport parking Schiphol is een goede keuze!

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a, Aalsmeer
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 24:7 Schiphol Parking Premium bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over 24:7 Schiphol Parking Premium
24:7 Schiphol Parking Premium wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 27-03-2018 "Inclusief sleutelbehoud is wel prettig voor mijn gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera - 27-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-03-2018 "geweldige parkeerplaats, fijne mensen en zelfs geholpen met de bagage!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over het Parkeren bij 24:7 Parking Premium

Parkeren Luchthaven Schiphol doet u bij 24:7 Parking Premium in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een veel voorkomende en tevens ook gemakkelijke parkeervorm. Het proces van shuttle parking Schiphol ziet er als volgt uit. U rijdt direct naar het adres van de gereserveerde parkeerplaats en hier parkeert u uw auto. U meldt zich vervolgens bij de balie met uw reserveringsbevestiging. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u wanneer u uw bagage heeft telefonisch contact op met de parking. Er wordt direct een shuttlebus naar het vliegveld gereden die u komt ophalen en weer naar de parking brengt. Zo is het niet alleen Parkeren op Schiphol goedkoop maar ook zeer eenvoudig!

Informatie over het Reserveren bij Vliegen en Parkeren

U heeft via onze website al binnen enkele minuten het parkeeraanbod rondom Schiphol vergeleken én een voordelige parkeerplaats gereserveerd. Parking Luchthaven Amsterdam werkt als volgt. U vult het juiste vliegveld en uw reisdata in en wij tonen direct ons beschikbare aanbod bij het geselecteerde vliegveld en de geselecteerde periode. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken door te sorteren op basis van uw voorkeuren. Zo heeft u uw gewenste Amsterdam Luchthaven parking binnen enkele minuten gevonden én gereserveerd. U betaalt daarnaast geen reserverings- of andere extra kosten. Wij helpen u graag op weg! Vragen? Bekijk eens onze FAQ-pagina!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b