#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

24:7 Valet Parking Schiphol Airport

247 Parking Schiphol heeft naast twee shuttlevarianten ook een valet parking service. Dit is een zeer comfortabele en snelle parkeervorm maar hierdoor ook iets prijziger. Uw auto wordt namelijk geparkeerd door een chauffeur van de parkeeraanbieder. U kunt de parkeerplaats Schiphol direct en eenvoudig reserveren. De parkeerplaats van 24:7 Parking is uitstekend beveiligd, voorzien van voldoende facilitetien en biedt uistekende service. De parkeerplaats en bijbehorende services zijn, zoals de naam al doet vermoeden, 24/7 geopend. Op de parkeerplaats is er voertuig inspectie en het terrein is afgesloten met een slagboom en omheining. Daarnaast is de parkeerplaats netjes geasfalteerd, ook wel zo fijn voor uw auto.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Vertrekpassage 1118 Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met 24:7 Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over 24:7 Valet Parking
24:7 Valet Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liv Claesse- 04-07-2019 "Bij aankomst nam een chauffeur de auto over, ging allemaal snel maar zorgvuldig genoeg uiteindelijk. Ook op de terugweg stond de auto snel klaar bij Schiphol. Super fijn!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij 24:7 Valet Parking

Het parkeren bij Schiphol 247 Parking gaat zeer eenvoudig in zijn werking. U rijdt namelijk direct naar de vertrekhal, voer hierbij het adres Vertrekpassage 1118 Schiphol in. Neem 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met 247 Parking Schiphol Airport en zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. De chauffeur inspecteert uw auto en parkeert deze vervolgens op het adres van de parking. Bij terugkomst neemt u na uw landing weer telefonisch contact op en uw auto zal zo snel mogelijk weer naar de luchthaven gereden worden. Zo ontvangt u uw auto weer bij de luchthaven en kunt u snel weer op weg. Alle informatie en contagegevens staan op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

De Ervaringen en Reviews van onze klanten

Wij kunnen natuurlijk niet bij elke reservering aanwezig zijn. Hierdoor zijn wij zeer benieuwd hoe u en uw medereizigers het parkeren ervaren. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid om Schiphol 24/7 Parking te beoordelen na afloop van het parkeren. Zo weten wij precies hoe u het ervaart en wat wij aanbieden. Wellicht kunnen de reviews van onze klanten u informeren en inspireren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b