#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Airport Parking Services Schiphol

Rondom Schiphol Airport is de parkeerkeuze reuze, bij de parkeeraanbieder Airport Parking Services zit u in ieder geval goed. Deze parkeerplaats is namelijk uitgebreid voorzien van veiligheid, faciliteiten service. De parking is voorzien van omheinging, een slagboom, voertuig inspectie, camera’s en 24-uurs bewaking. Het verlichte en geasfalteerde parkeerterrein is voorzien van een nette wachtruime met toilet. Alles services zijn dag én nacht beschikbaar, Airport Parking Services Schiphol is namelijk 24/7 geopend. U kunt het Luchthaven Schiphol parkeren ook tegen een meerprijs overdekt doen. Als extra servicemogelijkheden wordt er starthulp, bagagehulp en een auto was service aangeboden. U parkeert in combinatie met een shuttleservice, lees verder voor meer informatie over de parkeervorm.

Lees meer
Adres parkeerplaats Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Parking Services bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij Airport Parking Services

Het parkeren met een shuttleservice is zeer eenvoudig en heeft een beperkte afhandelingstijd. U rijdt op de dag van uw vlucht direct naar de parkeerplaats van Airport Parking Services Vliegveld Schiphol, het adres is Veenderveld 10, 2371 TV in Roelofarendsveen. Hier meldt u zich bij een medewerker en toont u de verkregen reserveringsbevestiging. Dit kan zowel geprint als digitaal op bijvoorbeeld uw telefoon. Na bevestiging wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht, dit doen men bij de vertrekhallen.

Bij terugkomst dient u nadat u uw bagage weer in bezit heeft Schiphol Airport Parking Services te bellen. Het telefoonnummer vindt u terug op de reservatiebevestiging. De parking stuurt direct een shuttlebus naar de luchthaven, u wordt vanaf de luchthaven opgehaald en weer teruggebracht naar de parkeerplaats.

De beoordelingen en klantreviews

Wij snappen het meer dan volkomen dat u het liefst zoveel mogelijk informatie over een parking hebt voor u uw auto er achter laat. Daarom kunt u van Airport Parking Services Luchthaven Schiphol en alle andere parkings onze klantreviews lezen. Hierin kunt u precies zien hoe zij het parkeren ervaren. Tijdens het invullen van een review geeft u de parking een rapportcijfer, het gemiddelde van al deze cijfers vindt u terug op onze website.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b