#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Budget Shuttle Schiphol Airport

Uw auto parkeren bij Budget Shuttle is een goeie optie wanneer u op zoek bent parkeren Schiphol goedkoop. Bij Budget Shuttle parkeert u, niet zo verrassend, in de vorm van shuttle parking Schiphol. De parking ligt op ongeveer 12 kilometer afstand en 12 minuten reistijd van Schiphol. Op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en services bent u van veel aspecten voorzien. Op het gebied van veiligheid is de parking voorzien van camera’s, omheining, een slagboom, voertuig inspectie en 24-uurs bewaking. Verder is het terrein verlicht, is er geen maximale doorrijhoogte en is er een nette wachtruimte inclusief toilet. U krijgt bij de afhandeling van het parkeren ook hulp met uw bagage. Parkeren Schiphol kan bij Budget Shuttle altijd, de parking is 24/7 geopend.

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a, Aalsmeer
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Budget Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Budget Shuttle
Budget Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R Ottenbourgh- 20-12-2017 "Good people fine parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emmy Sonnemans- 20-12-2017 "Locatie was niet super maar was ook het goedkoopst mij maakt t allemaal niet zoveel uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linsy van Doornik- 19-12-2017 "Gewoon de goedkoopste en parkeren ging allemaal goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol Parking bij Budget Shuttle

Shuttle Parking is veel gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden. Ook Schiphol parkeren is hier geen uitzondering op. Shuttle parkeren staat bekend om zijn eenvoud én voordelige prijzen en daarom is Budget shuttle dan ook een goedkope parking Schiphol. Shuttle parkeren werkt als volgt; u rijdt naar het adres van de parking en parkeert hier uw auto. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u na telefonisch contact met de parking weer opgehaald vanaf het vliegveld en teruggebracht naar de parking. Wilt u meer weten over shuttle parkeren Schiphol? Bekijk dan eens onze parkeervormen pagina. Hier staan alle parkeervormen uitgebreid uitgelegd.

Vergelijken en Reserveren van een Airport Parking

Via Vliegen en Parkeren kunt u zeer eenvoudig een parkeerplek rondom Schiphol vinden én reserveren. Bent u op zoek naar parkeren in Schiphol? Klik dan in het menu Nederland op Schiphol en vul uw reisdata in. U krijgt hierna direct het beschikbare aanbod te zien binnen uw periode. U kunt het aanbod vergelijken en heeft binnen enkele minuten een parkeerplaats gereserveerd. Ons aanbod is vele malen voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van een vliegveld. U bespaar al snel tientallen euro’s, al helemaal wanneer u kiest voor lang parkeren Schiphol!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b