#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Central Parking Schiphol Airport

Central Parking is een aanbieder die actief is bij meerdere luchthavens in meerdere landen. Central Parking is, onder andere, actief bij Schiphol Airport. Hier kunt u een Schiphol Amsterdam parking reserveren in combinatie met een shuttle- of valet service. Shuttle parkeren is hierbij de voordelige en wat tijdsintensievere variant. Bij Central Parking Schiphol parkeert u op ongeveer 7 minuten van de luchthaven, dit is enkel reistijd en dus exclusief eventuele wachttijd. De parkeerplaats is voorzien van alle veiligheidsaspecten die wij noteren, uw auto staat dus goed beveiligd. De parkeerplaats en geboden services zijn 24/7 beschikbaar. U kunt tegen een meerprijs ook uw elektrische auto opladen, dit is echter niet te reserveren en zult u dus op aanvraag bij de parkeeraanbieder moeten doen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rijnlanderweg 1050, 2132 MP Hoofddorp
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Central Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking Shuttle
Central Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Karel, altijd goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert H- 20-12-2017 "Super, altijd met Central Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub Vergeer- 20-12-2017 "Super heen en terugweg auto wassen was ook goed, zag er weer netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Geurs- 20-12-2017 "Wij parkeren altijd bij Karel van Central Parking. Wel duurder dan vorige keer maar servcie was ook weer super stonden 2x klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hamminga- 19-12-2017 "Werkt eenvoudig, even bellen en ze weten dat je er aan komt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Beschrijving van het shuttle parkeren bij Central Parking

Het proces van shuttle parkeren is zeer eenvoudig. U rijdt namelijk simpelweg naar het adres van Central Parking Luchthaven Schiphol, dit is de Rijnlanderweg 1050, 2132 MP in Hoofddorp. Hier meldt u zich met uw reservatiebevestiging bij een medewerker. Na bevestiging van de informatie wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht, u bent ongeveer 7 minuten onderweg in de shuttlebus.

Bij terugkomst is het de bedoeling dat u Schiphol Central Parking telefonisch contacteert zodra u uw koffers in bezit heeft. Naar aanleiding van uw telefoontje wordt er zo snel mogelijk een shuttlebus naar u toe gestuurd. Deze shuttlebus haalt u op bij de luchthaven en brengt u weer terug naar de parkeerplaats. U vindt alle informatie en contactgegevens terug op de reservatiebevestiging.

De klantreviews en beoordelingen van Central Parking

Uw mening is zeer belangrijk voor ons, wij zien die natuurlijk het liefst zo positief mogelijk. Daarom zijn wij dan ook zeer benieuwd naar uw parkeerervaring en hoe u onze website zou beoordelen. Daarom sturen wij iedere klant een uitnodiging de parking en ons te beoordelen. U krijgt dus na uw reservatie bij Schiphol Airport Central Parking allereerst een uitnodiging onze website te beoordelen en na afloop van het parkeren de parking te beoordelen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b