#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Central Parking Valet Schiphol

Sommige aanbieders bezitten zowel een shuttle- als een valetdienst. Central Parking Schiphol is daar een uitstekend voorbeeld van. Met parkings op de drie grootste luchthavens van Nederland is het verre van een kleine speler. Een passende parkeerplaats op Schiphol vinden wordt zo een kleine moeite.

Bij de Amsterdamse Central Parking Valet kunt u uitgaan van 24-uurs(camera)bewaking, voertuiginspectie, een omheind, geasfalteerd en verlicht terrein met slagboom en elektrisch laden (meerprijs)*. Bovendien is de parkeerplaats 24 uur per dag geopend. Dat is wel zo handig voor u!

De parking bevindt zich op ongeveer 7 minuten rijden van Schiphol Airport. Daar hoeft u echter geen rekening mee te houden, want bij valet levert u uw auto gewoon voor de vertrekhal af en wordt deze voor u geparkeerd.

* Het elektrisch laden kunt u niet reserveren.

 

 

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Central Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b