#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Comfort Parking Shuttle Schiphol

Zoals de naam al doet vermoeden, parkeert u bij Comfort Parking zo comfortabel mogelijk. Dat doet u in dit geval in combinatie met een shuttledienst (oftewel pendelbus). Op de dag van aanvang rijdt u naar de overdekte parking van Comfort Parking en wordt u zo snel mogelijk (normaliter binnen een half uur) overgebracht naar de vertrekhallen van Schiphol.

Wat betreft parkeren op Schiphol zit u bij Comfort Parking Shuttle goed. Zij bieden een overdekte parking, 24-uursbewaking (zowel met camera's als personeel), extra diensten als elektrisch laden en het wassen van uw wagen en niet te vergeten: u mag uw autosleutels gewoon mee op reis nemen. Vliegt u vanaf luchthaven Schiphol, overweeg dan Comfort Parking eens.

Lees meer
Adres parkeerplaats Jadelaan 14, 2132 XW Hoofddorp
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Comfort Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Comfort Parking Shuttle
Comfort Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Cuesters- 20-12-2017 "Zag er netjes uit, bus optijd en vriendelijke mensen. Auto stond nog overdekt ook"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nasr V- 20-12-2017 "Zeer nette garage, goede mensen 2 keer meteen vertrekken, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wouter - 19-12-2017 "Zeer dichtbij en niet duur, voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Comfort Parking Shuttle: hoe werkt dat?

Rijd op de dag dat uw reservatie aanvangt naar het adres van Comfort Parking bij luchthaven Schiphol (Jadelaan 14, 2132 XW Hoofddorp). We raden u aan een half uur van tevoren telefonisch contact op te nemen met de parking om deze van uw komst te verwittigen. Nadat u uw reservatiebevestiging hebt getoond, parkeert u daar zelf uw wagen. Uw autosleutels mag u meenemen op reis. Als u gebruik wilt maken van een van de extra's, zoals elektrisch laden of het laten wassen van uw auto, dan kunt u dat ter plaatse aangeven. U wordt zo snel mogelijk per shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De reistijd bedraagt slechts 12 minuten.

Bij terugkomst neemt u na de landing weer telefonisch contact op met Comfort Parking Amsterdam. Zij zullen zo spoedig mogelijk een shuttlebus sturen om u op te halen en naar de parking te brengen.

Uw mening telt: beoordeel Comfort Parking Shuttle Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Comfort Parking Shuttle op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b