#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden

Comfort Parking Valet Schiphol

In tegenstelling tot hun shuttleservice parkeert u bij Comfort Parking Valet in nog meer comfort. U rijdt op de dag van aanvang rechtstreeks naar de vertrekhallen van vliegveld Schiphol en geeft daar uw wagen af aan een chauffeur van Comfort Parking, die deze vervolgens voor u parkeert, zodat u zich op uw verdere reis kunt richten.

Bovendien is het een veel snellere manier van parking luchthaven Amsterdam. De overdekte parking biedt 24-uurscamerabewaking en extra diensten als elektrisch laden en het wassen van uw auto (ter plaatse te betalen).

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Jadelaan 14, 2132 XW Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Comfort Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij Comfort Parking Valet Schiphol: hoe werkt dat?

Rijd op de dag dat uw reservatie aanvangt rechtstreeks naar de Kiss & Ride tussen vertrekhallen 2 en 3 op luchthaven Schiphol. Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parking via het telefoonnummer op uw reservatiebevestiging. Na een korte inspectie door een medewerker van Comfort Parking levert u uw wagen af en zal deze voor u worden geparkeerd op een overdekte parking. Als u gebruik wilt maken van een van de extra diensten, zoals elektrisch laden en het laten wassen van uw auto, dan dient u dit ter plaatse aan te vragen en betalen.

Bij terugkomst neemt u na de landing weer via hetzelfde nummer telefonisch contact op met de parking. Er zal opnieuw een medewerker van Comfort Parking Valet Amsterdam met uw wagen voor u klaarstaan.

Uw mening telt: beoordeel Comfort Parking Valet Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Comfort Parking Valet op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b