#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen <small>( + 20,00 €)</small> Auto wassen ( + 20,00 €)
  • Elektrisch laden <small>( + 5,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 5,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
Bekijk beoordelingen

Flight Parking Schiphol

Bij Flight Parking kunt u terecht voor parkeren met valet. Het bedrijf beschikt over een nette parking met vriendelijk personeel en veel extra diensten, zoals het tegen betaling reinigen, voltanken of opladen van uw auto. Ook is overdekt parkeren mogelijk. Deze opties dient u ter plaatse aan Flight Parking Amsterdam te betalen. De parking is 24 op 24 uur geopend en bewaakt. Niet iets wat alle parkings bij Amsterdam Schiphol Airport aanbieden. Ieder voertuig wordt geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat u het op exact dezelfde wijze terugkrijgt als waarop u het hebt ingeleverd.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Plesmanlaan 2, Badhoevedorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Flight Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Flight Parking
Flight Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valetparkeren bij Schiphol Flight Parking: hoe werkt dat?

De valetdienst van parkeerbedrijf Flight Parking biedt u maximaal comfort en gemak. U rijdt op de dag dat u gaat vliegen rechtstreeks naar de vertrekhallen van luchthaven Schiphol. Een half uur voor u aankomt laat u Flight Parking via het telefoonnummer op uw reservatiebevestiging weten hoe laat u precies zult arriveren. Vervolgens zal een van hun professionele chauffeurs uw wagen na wat administratieve handelingen, zoals de voertuiginspectie en een kilometerregistratie, van u overnemen. Wanneer u terugkomt neemt u na de landing nogmaals telefonisch contact op met Flight Parking.

Uw mening telt: beoordeel Flight Parking luchthaven Amsterdam

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Flight Parking op Schiphol. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b